„Ahhoz, hogy jóban legyünk, nem csak én kellek” – Marsi Anikó elárulta, milyen a viszonya a férje volt párjával





Meglepő témáról beszélgettek Marsi Anikó és a Mokka műsorvezetői, ugyanis az exekkel való jó kapcsolatról és a mozaikcsaládokról volt szó.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.10.25.
Marsi Anikó volt feleség mozaikcsalád videó

A dologhoz hozzátartozik, hogy a TV2 csinos műsorvezetője nem véletlenül hozta fel a témát, ugyanis a tévés a vasárnap esti Sztárban sztár leszek! adására férjével, Gyarmati Gáborral, annak volt feleségével, Agócs Judittal és közös kisfiukkal, Gyarmati-Agócs Artúrral érkezett.

Marsi Anikó jóban van saját és férje exével is – Fotó: Szabolcs László / Hot! magazin

Marsi Anikó elárulta, hogy mivel Gábor volt párjával is és saját volt férjével, Palik Lászlóval is jó kapcsolatot ápol, számára nem kérdés összehozni egy-egy alkalmat.

Ahhoz, hogy jóban legyünk, kellek én is, de nem csak én kellek hozzá. Kell hozzá apuka, kell hozzá anyuka a másik részről, és kellenek hozzá a gyerekek is, akik ugye ennek a történetnek a szereplői. Nekem is van két csodálatos gyermekem, és én azt gondolom, hogy a gyerekek az elsők

– mondta.

Anikó azt is kiemelte, hogy a volt férje részéről is tökéletesen működik a mozaikcsalád, azonban annak idején egyikőjük sem tervezte, hogy így alakulnak a dolgok.

Nyilván mindenki azt képzeli el, hogy anya, apa, gyerekek és akkor ez így marad örökre, hogy ez a családi egység. De ha véletlenül valamiért nem így alakul, akkor én azt gondolom, hogy az a jó, ha megpróbáljuk a legjobbat, a leghelyesebbet, barátibbat kihozni ebből az egészből

– fogalmazott műsorvezető, akinek nagyon fontos, hogy gyermekei az összetartozás mintáját, és ne az ellenségeskedést lássák.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás