Krausz Gábor: Gabival lakva ismertük meg egymást





Nemrég még ámulattal beszélt egymásról Tóth Gabi és Krausz Gábor.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.15.
Módosítva: 2023.08.16.
Krausz Gábor szakítás kapcsolat Tóth Gabi

Hat évig tartott az ország egyik legstabilabbnak hitt sztárrománca. Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítására senki nem számított, arra pedig végképp nem, hogy az énekesnő egyből meg is találja a vigaszt egy másik férfi oldalán. Néhány hónappal ezelőtt még szeretettel a hangjukban beszéltek egymásról.

Nemrég még ámulattal beszélt egymásról Tóth Gabi és Krausz Gábor – Fotó: Markovics Gábor

A Hot! magazin most kísérletet tett arra, hogy felkutassa a kapcsolatuk buktatóit a régi nyilatkozataik alapján.

Három év alatt olyan mélységeket és magasságokat éltünk át, mintha húsz éve házasok lennénk. Gabival lakva ismertük meg egymást, hiszen az első perctől fogva együtt élünk

 – mondta nemrégiben Krausz.

Az énekesnő pedig még nagyobb betekintést engedett a mindennapjaikba az azóta megszűnt blogjában.

Ha minden alkalommal megsértődnénk egymásra, amikor veszekszünk, akkor már biztosan nem lennénk együtt. De mi jól kiüvöltözzük magunkat, aztán duzzogunk pár órát, majd minden megy tovább. És ezt meg tudjuk ismételni többször is egy héten, de a lényegen nem változtat, a szövetségen, aminek igenis van jelentősége. Igenis fontos, hogy felvettem a nevét, és a mai napig el tudok érzékenyülni, ha a gyűrűmre nézek.

Ha érdekelnek a további részletek, akkor keresd szerdától a Hot! magazin legfrissebb számát, vagy látogass el a borsonline.hu-ra.
 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás