Kandász Andi: Apukám halála óta megtanultam a pillanatban élni





A műsorvezető két évvel ezelőtt vesztette el imádott édesapját. A tragédia felnyitotta a szemét és megtanította neki, hogy nem kell mindig mindent az irányítása alatt tartani.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.08.30.
kandász andi utazás férje

Kandász Andi és a férje, Feri tavaly decemberben ünnepelték a 25. házassági évfordulójukat. Pontosabban csak ünnepelték volna családdal és barátokkal, de végül letettek róla, mivel igencsak eseménydús évet tudhattak maguk mögött, és inkább a pihenés mellett döntöttek.

Helyette azt mondtuk, hogy nem egy napot tartunk, hanem két éven át ünneplünk, ezért arra gondoltunk, 25 különböző helyszínre utazunk el együtt

– kezdte Andi a Metropolnak.

Andi és férje a 25. házassági évfordulójukat 25 utazással ünneplik meg
Fotó: Metropol

Alig látják egymást

Mivel a műsorvezető az utazás nagyköveteként mutatja be a népszerű vagy épp kevésbé ismert, szemet gyönyörködtető turistacélpontokat, ezért a férjével valamivel könnyebb dolguk volt az elhatározásuk teljesítésében.

„Ha a magyar helyszíneket is belevesszük, akkor bőven megvagyunk a 25 helyszínnel. Most megyünk majd a Kanári-szigetekre, utána Thaiföldre, Kambodzsába, Malajziába, Dél-Amerikába, tehát megvannak a tervek. Az az igazság, hogy mi akkor tudunk igazán együtt lenni, amikor kilépünk a lakásunk ajtaján. Amikor itthon vagyunk, akkor Feri az egyik helyiségben videót vág vagy rendez valahol, én pedig két emelettel feljebb belevetem magam a munkába, napi 12-16 órán át” – árulta el.

Az utóbbi időben megváltozott

A Szülőszoba műsorvezetője sosem unatkozik, a munka mellett rengeteg egyéb megvalósítandó feladat is sorakozik a noteszében, ő ugyanis szereti listába szedni a teendőket. A saját bevallása szerint mindig is tervező típus volt, igaz, ebből a szempontból az utóbbi időben kissé megváltozott.

Csak azt írom le, amit meg is tudok csinálni, különben erős kudarcélményem van. Korábban nagyon elkeseredtem, ha valamit nem sikerült a tervezett határidőre megvalósítani. Időnként gyötörtem magam, mert nem érdekelt, ha éjjel két óra volt, akkor is befejeztem azt, amit szerettem volna. Viszont apukám halála óta megtanultam a pillanatban élni, és ha valami egyáltalán nem jön össze, nem élem meg tragédiaként. Egy kicsit lejjebb tudtam engedni a maximalizmusomból

– árulta el a televíziós, aki két évvel ezelőtt vett végső búcsút szeretett édesapjától, ám a veszteség rávilágított arra, hogy még inkább értékelje és élvezze az élet adta örömöket. Férjével ezt teszik, idén is rengeteg élményben volt részük az utazásaik során, és még korántsem értek a lista végére…

 





 





Ezeket olvastad már?
Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás