Hoppá! Istenes Laci már rég lebuktatta Körtvélyessy Zsolt új párjának kilétét! – Videó!





Itt a bizonyíték: Körtvélyessy Zsolt hónapokkal ezelőtt elárulta magát a párkapcsolatát illetően. A színész már-már lemondott a szerelemről, 82 évesen mégis eltalálta Ámor nyila a szívét, ráadásul egy olyan hölgy személyében, akit fél évszázada ismer.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.29.
Körtvélyessy Zsolt Istenes Laci sógornő feleség

Körtvélyessy Zsolt aggodalomra okot adó események kapcsán szerepelt az újságokban az elmúlt hetekben: szívműtétje után életveszélyes állapotban került vissza a kórházba, ahol aztán heteket töltött. A Jászai Mari-díjas színész a vele készült interjúkban nem titkolta: új szerelme tartotta benne a lelket a nehéz időszakban. Most talán még a betegségénél is nagyobb sajtófigyelmet kapott, hogy kiderült, ki is a bizonyos új hölgy az életében!

Körtvélyessy Zsolt
A betegségek ellenére nem szomorkodik: szerelmes az elismert színész Fotó: Bús Csaba

Tavasszal vallott először párkapcsolatáról

Futótűzként terjedt el a magyar sajtóban ma délelőtt a hír: Körtvélyessy Zsolt a megboldogult öccse özvegye mellett találta meg a boldogságot! A Metropol utánajárt: valójában nem is olyan új keletű ez a hír.

Még márciusban, a Bors felkeresésére árulta el először Körtvélyessy Zsolt, hogy két évvel szeretett felesége elhunyta után, újra párkapcsolatban él:
Csodálatos volt a házasságom, sokáig gyászoltam a feleségemet, de újra tudok mosolyogni. A párommal már együtt élünk” – nyilatkozta akkor a lapnak a színész, aki kérdésükre csak néhány dolgot árult el választottjáról.

Ő nem szakmabeli, és úgy ötven éve ismerjük egymást!

„Nagyon jól megvagyunk együtt, boldog vagyok. Majdnem egy időben halt meg a férje a feleségemmel, sok párhuzam van az életünkben. Menedzserként mindig is zenével foglalkozott, így ma már a komolyzenei koncertek közös programmá váltak. Ha időnk engedi, együtt próbáljuk felfedezni a magyar városokat, nekünk ez jelenti a kikapcsolódást. Egy fantasztikus ember, törődik velem. Természetesen nagyon sokszor álmodom és gondolok a feleségemre, ebből a szempontból mondhatni, hogy kettős életet élek” – zárta gondolatait az elismert színész, akit ezután a Mokkába is elhívtak, hogy meséljen a mindennapjairól és persze szerelmi életéről is. Utóbbi csak a beszélgetés végén került szóba.

Filmbe illő sztori

A párod mit szól hozzá, hogy ennyire aktív vagy? Most ez egy új kapcsolat, egy új szerelem az életedben, ha szabad így fogalmazni” – vezette fel a témát Istenes Laci, amire a színész elárulta: igyekeznek minden szabadidejüket együtt tölteni. 
Ő vele nagyon jóban vagyok, nagyon szeretjük egymást. Megmondom őszintén, hogy felügyel rám, gondoz, nagyon jól főz. Nagyon régóta ismerjük egymást tulajdonképpen, eleinte talán nem is kedveltük annyira egymást. De ő is özvegy lett, én is özvegy lettem, és összetalálkoztunk” – mesélte, ám ezen a ponton Istenes közbeszólt: lejárt a beszélgetési idő.
Pedig ez izgalmas, ez egy következő beszélgetés témája lehetne. Mert én úgy hallottam, nagyon filmszerű sztori a ti kapcsolatotok, hogy gyakorlatilag ötven éve ismeritek egymást, és most lett belőle az, ami” – fogalmazott a műsorvezető, akinek szavairól lerítt: már akkor tisztában volt vele, hogy a titokzatos kedves nem más, mint a színész sógornője, ám igyekezett úgy terelni a beszélgetést, hogy ne ő rántsa le a leplet a meglepő tényről.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás