RETRO RÁDIÓ

„Visszasírom az állandó nyüzsgést": fájdalmas a magány Tóth Gabinak





Minden megváltozott az életében, ezt pedig kezdi nehezen viselni.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.06.05.
Módosítva: 2023.06.06.
Tóth Gabi Hannika ovi kislány

Mint ismeretes, Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor nemrégiben azt a nehéz döntést hozták meg, hogy hátuk mögött hagyják a fővárosi nyüzsgést és vidékre költöznek. Ezt legfőképpen azzal indokolták, hogy szeretnének kislányuknak, Hannarózának tökéletes gyerekkort biztosítani, ehhez azonban a természet közelségére és a vidék nyugalmára van szükség. Nagy változás volt ez Gabi életében, ezt pedig még tetézte az is, hogy kislánya óvodába ment. 

Tóth Gabit néha megviseli az idő múlása / Fotó: Markovics Gábor

Mint arról már beszámoltunk, Tóth Gabi családjának nehezen ment a költözés, és a felújítási munkálatokkal is lassabban haladtak a tervezettnél. Ez különösen megviselte kislányukat, Hannarózát, hiszen még nem értette pontosan, hogy mi folyik körülötte. Mostanra azonban minden bútor a helyén van, ízlésük szerint felújították a házat, és megkezdték idilli vidéki életüket. Azt azonban nehezebben viseli az énekesnő, hogy a kislánya immáron óvodás, hiszen ez a függetlenedés első lépcsőfoka:

Most már nemcsak mi, a szülei leszünk Hanni számára a véleményformálók, hanem az óvónénik, csoporttársak, minibarátok, szóval mindenki más. Arra leszek kíváncsi, hogy mit fogok érezni, amikor először mondja majd, hogy »anya, az nem így van, hanem úgy, mert a (nevezzük Julcsikának) azt mondta«

– írta Gabi a Család.hu-n vezetett blogjában, majd azt is hozzátette, hogy szokatlan neki, hogy egyedül maradt a házban. Férje ugyanis dolgozik, kislánya pedig az óvodában van, ez a hirtelen jött egyedüllét pedig némiképpen megviseli: 

„Én töredelmesen bevallom, hogy bizony vágytam néha a fent említett dolgokra, és most tulajdonképpen még meg is tudnám csinálni, hiszen Hannikám oviban van, de itt állok a hirtelen rám szakadt idővel, az üres házzal, és nem tudok mit kezdeni. Ülök a szobájában, nézem a szerte-szana heverő játékait (bezzeg az oviban elpakolja maga után a játékokat), és visszasírom az állandó nyüzsgést, a folyamatosan éneklő hangocskáját, a megszámlálhatatlan anyaaa, aaaaanyaaaa, annnnnyaaaa-t, a gurgulázó kacaját, még a hisztiket is… Jesszusom, ezt én írtam le? Dehogy hiányzik a hiszti! Viszont minden, amit előtte írtam, tényleg hiányzik.”





 





Ezeket olvastad már?
Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás