15 év telt el, de még mindig szívdöglesztő az Alkonyat vérfarkasa





Taylor Lautner a mai napig formában tartja magát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.06.04.
Módosítva: 2023.06.04.
Alkonyat Kristen Stewart Taylor Lautner fotó

Ki gondolta volna, de már 15 év telt el azóta, hogy az első Alkonyat-filmet bemutatták. Kétségtelen, hogy a Twilight-saga rajongóit végig megosztotta, hogy a Kristen Stewart által megformált Bellának a vámpír Edward, vagy a vérfarkas Jacob mellett kell kikötnie. Nos, ez utóbbit alakította az 1992-es születésű Taylor Lautner, akinek nem ez volt az első szerepe, de tény, hogy ez lett a legismertebb.

Kristen Stewart és Taylor Lautner, Alkonyat: Újhold, fotó: AFP (Photo by Ronaldo Schemidt / AFP)
Kristen Stewart és Taylor Lautner a második Alkonyat-film, az Újhold premierjén Fotó: AFP

Az első Alkonyat-film egy pillanat alatt a tinik kedvencévé tette a Kristen Stewart,  Robert Pattinson, Taylor Lautner triót, ám míg előbbi kettő sikerrel kamatoztatta ezt a sztárságot, és a mai napig Hollywood meghatározó karakterei (Pattinson legutóbb épp Batman bőrébe bújt), addig Lautner nem igazán tudott felnőni a feladathoz: ugyan szerepelt pár filmben, sőt két sorozatban (Scream Queens: Gyilkos történet és Kakukk) főszerepet is kapott, mégsem cseng olyan ismerősen a neve, mint volt alkonyatos színésztársainak.

Taylor egyébként 2022-ben megházasodott, friss Insta-fotóit nézegetve pedig továbbra is kiváló formában van, és legalább olyan sármos, mint volt. Sőt, lehet, hogy sármosabb…

 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás