RETRO RÁDIÓ

Schumacher felesége megállíthatlan, újabb nehéz döntést hozott meg

Corinna Schumacher továbbra is dolgozik az ápolás mellett.Megosztás
Szerző: K.B.
2023.06.09. 18:00
Michael Schumacher Corinna Schumacher svájci birtok lovassport döntés

Az 54 éves asszony, miközben erején felül próbálja egyben tartani a családját, ápolja a nehéz helyzetben lévő férjét, a hétszeres világbajnok Michael Schumachert, még arra is van ereje, hogy a kedvenc sportágát is előremozdítsa. Ugyanis most kiderült, hogy Corinna Schumacher a bonyodalmak ellenére is megszervezi svájci birtokán a CS Ranchon a lovas-világbajnokságot, amely mindig is közel állt a szívéhez.

Corinna Schumacher egy igazán erős asszony Fotó: AFP

Corinnának világszerte több lovasfarmja is van, ugyanis évtizedek óta nagy támogatója a lovassportoknak, több száz lóval büszkélkedhet. Az asszony úgy döntött, hogy július 3. és 8. között svájci birtokán rendezik meg az ifjúsági korosztály, illetve az amatőr- és parasportolók lovas-világbajnokságát. Emellett a svájci bajnokságnak és a hagyományos lovas show-nak is otthont ad majd a birtoka. Mivel Corinna életében a westernlovaglás sportja szintén fontos szerepet töltött be, nem volt kérdés hogy mindenképpen részt szeretne venni a rendezvény lebonyolításában. Ráadásul Michael Schumacherrel közös lányuk, Gina is világklasszis westernlovas.

A programsorozatnak otthont adó lovastanya érzelmes üzenetet osztott meg Facebook-oldalán, amelyet Corinnának címeztek – szúrta ki a Ripost.

Kétségkívül egy ajándék vagy fentről mindannyiunknak. A családod iránti szereteted a véredben van. Mindennél jobban szeretünk, és nem tudjuk kifejezni a hálánkat mindazért, amit teszel értünk!

– írták bejegyzésükben.

 

 

Ezeket olvastad már?
Özönlenek a gratulációk: Curtis és Judit megmutatta a kicsit

Özönlenek a gratulációk: Curtis és Judit megmutatta a kicsit

El akarták rabolni David Beckham fiát, Brooklynt

El akarták rabolni David Beckham fiát, Brooklynt

Kinek szólhat Tóth Gabi sejtelmes üzenete?

Kinek szólhat Tóth Gabi sejtelmes üzenete?

„Még el tudtam búcsúzni tőle” – Gyászol Bunyós Pityu

„Még el tudtam búcsúzni tőle” – Gyászol Bunyós Pityu

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás