Gregor Bernadett elárulta, mi vetett véget filmes karrierjének – Videó





Gregor Bernadettel a mai napig találkozhatunk a színházban, nagyjátékfilmekben azonban nemigen láthattuk a tehetséges színésznőt. Most kiderült, miért.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.06.08.
Módosítva: 2023.08.04.
pereskedés karrier Gregor Bernadett

Az 51 éves színésznő igen kalandos életet tudhat maga mögött: négyszer volt férjnél, szerelmi botrányai pedig évekig központi témák voltak a hazai bulvárvilágban.

Gregor Bernadett
Gregor Bernadett, ha már nem érzi hitelesnek magát, a rendezői székből folytatja a szakmát Fotó: Tények Plusz – TV2

Azonban még a pereskedések, a válás és a rengeteg szorongás sem törte meg Gregor Bernadett több évtizedes karrierjét. Ez pedig nem a szerencsének köszönhető, hanem annak a kemény munkának, amelyet az erős és független anyuka belerakott. A színésznő a Tények Plusznak adott exkluzív interjút.

A beszélgetés során a gyönyörű színésznő a botrányaival kapcsolatban elmondta:

A perekkel tulajdonképpen én megkaptam a nyugalmamat, és ennél semmi nem fontosabb. Meg azt is, hogy ha valakinek a magánéletéről úgy írnak, hogy ő ahhoz nem járul hozzá, az törvénybe ütköző.

Természetesen csodás karrierje is szóba került, így kiderült az is, hogy miért láthatta a közönség nagyjátékfilmekben.

Próbálok a kor előrehaladtával elfogadó lenni, úgy nagyjából mindennel kapcsolatban. Azzal is, hogy én nem fogok tudni mindent elfoglalni. Például ilyen a casting intézménye, ami nekem egyszerűen olyan szorongást okoz, maga a tény, hogy engem megversenyeztetnek egy irodában valakivel, hogy én alkalmas vagyok-e egy filmszerep eljátszására

– mesélte a színésznő, aki szerint ezzel lényegében maga vetett véget a filmes karrierjének. Majd azt is hozzátette, hogy ha úgy érzi, hogy nem elég hiteles a színpadon, akkor a rendezői székbe ül majd át. Gregor Bernadett az ínterjúban kiemelte, hogy mindig csak előre tekint, semmiben sem gátolja a múltja.

Úgy kell élni, hogy amíg forgolódunk a világban, ne súroljuk le a másik emberről a bőrt. Ez olyan jó lenne egyébként, ha az emberek nem smirglipapírral, meg súrolókefével járnának, hanem meglátnánk mindannyian azt, hogy az a pohár különben tényleg teli van félig.

 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás