Gregor Bernadett a tengerentúlon járt: Újra meg kellett állapítanom, Magyarország számomra a legszebb!





Fantasztikus élményekkel tért haza Kanadából Gregor Bernadett, aki kint élő magyarok meghívására utazott Torontóba. A gyönyörű színésznő végig forródróton volt kisebbik fiával, akit sosem hagyott még ennyi időre egyedül. Berni nem is titkolja: azért aggódott, hogy Álmos és a velük élő kutyák, macskák túlélik a tengerentúli kalandját.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.06.08.
Gregor Bernadett Torontó szív

Életében először utazott a tengerentúlra Gregor Bernadett, aki kedves barátjával, Gonda Lászlóval lépett fel Torontóban. A Jászai Mari-díjas művésznő saját bevallása szerint nem egy utazgatós típus, soha nem is repült még tíz órát, félt is tőle.

Gregor Berni
Gregor Bernadett imádta a Niagarát, de számára mégis Magyarország a legszebb – Fotó: Saját

Gregor Bernadett: Újra meg kellett állapítanom, Magyarország számomra a legszebb!

A gyönyörű színésznő egy kedves zongorista barátjával, Gonda Lászlóval adott koncertet Vörös szerelem címmel a torontói Magyar Házban. Hatalmas sikert arattak, megható élmény volt számukra kint élő magyaroknak magyar slágereket előadni. 

Nagyon kedvesen fogadtak bennünket, érződött mindenkin, hogy mennyire fontosak nekik a magyar gyökereik

– mesélte már itthon lapunknak Gregor Bernadett

„Amikor Karády Katalin Honvágy című dalát énekeltem, az mindenkinek a szívéig-lelkéig hatolt. Utána volt beszélgetés, elképesztő sorsok rajzolódtak ki. Ebbe a pár napba belefért a városnézés is, meg helikopterrel elrepültünk a Niagara-vízesés felett, na az valami elképesztő volt! Utána bementünk hajóval a vízesés alá, nagy élmény volt. De bármennyire lenyűgöző a természetrajza Kanadának, nem tudnék ott sosem élni, alig vártam, hogy újra itthon legyek. Mert megint meg kellett állapítanom, Magyarország számomra a legszebb, egy gyönyörű ékszerdoboz!"

Gregor Berni
Először hagyta magára gyermekét – Saját fotó

Először hagyta magára kamasz fiát

Berni most először hagyta magára ennyi időre kisebbik gyermekét, Álmost, na meg a velük élő kutyákat és macskákat. Így nem csak a hosszú repülőút miatt izgult.

„Bíztam benne, hogy mindannyian túléljük ezt a kalandot – nevetett. – És jelentem, mindenki épen, egészségesen túlélte, nagyon büszke vagyok Álmosra! Remekül helytállt, tisztaság és rend várt itthon, le a kalappal. A kutyáknak is megvolt a napi többórás séta, amire hol egy osztálytársa, hol valamelyik féltesója kísérte el. Annyit azért megjegyzett: ha felnőtt lesz, nem lesznek macskái.”





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás