Közösen kiálltak Fluor Tomiék, és mindent tisztáztak: ez a helyzet most velük

Elmagyarázta, hogy mi történik most velük.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.05.19.
énekes

Fluor Tomi szinte még gyerek volt, amikor berobbant slágereivel. Annyi bizonyos, hogy nem fogad el középutat: valaki vagy nagyon szereti és fújja minden dalát, vagy kifejezetten idegesíti. Az énekes ironikusan reflektál folyamatosan arra a celebvilágra, amelyben ő maga is él, ezt pedig vagy lehet szeretni, vagy nem. Most pedig elmondta, milyen fejlemények vannak a bandával. 

Fluor Tomi nem áll meg: a határ a csillagos ég / Fotó: Máthé Daniella

Bár mindenki nagyon kedvelte Fluor Tomi egykori barátnőjét, Sarkadi-Szabó Emesét, a pár végül úgy döntött, hogy nem folytatják, szakítanak. Tomi többször is megmutatta őt a nyilvánosság előtt, sőt közös fellépéseket is vállalt, végül azonban nem működött a dolog. Azóta a népszerű énekes az agglegények életét éli, azonban nincs ideje unatkozni. Bandájával, a Wellhellóval haladnak a nagyobbnál nagyobb sikerek felé. A csillagos eget pályázták meg, s mindent meg is tesznek, hogy célba érjenek. Most nagy bejelentéseket tettek: a héten jelenik meg az új videóklipjük, emellett új dalt kis kiadnak, valamint készülnek a koncertjükre: 

Hogy mi a sztori? Vasárnap jön az új klipünk, a »Részegen egy rolleren« Papp Szabival, de a Parkig még kijön egy új dal a featlemezről egy elég vad közreműködővel! Jut eszembe, Park: Bepörögtek a jegyek, durranjatok rá, amíg még lehet! Szombaton Túrkeve, 27-én Tiszavasvári, június 3-án meg Miskolc a vándorcirkusz úti célja!

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás