RETRO RÁDIÓ

Kemény szavak! Durva dolgokat állítanak Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatáról

Közel egy év után futott zátonyra Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata, a rajongókat viszont nem lepte meg a dolog...Megosztás
Szerző: Natasha
2023.03.31. 21:30
Tóth Andi szakítás marics peti sztárban sztár

Sokáig álomszerűnek tűnt Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata, azonban a rózsaszín köd gyorsan eltűnt. Románcuk alig egy évet élt meg, az utóbbi napokban pedig már több jel is arra mutatott, hogy a két híresség már nincs együtt. A Sztárban Sztár legutóbbi adásában is furcsán viselkedtek egymással, s bár többen kifejezték aggodalmukat, az érintett felek akkor inkább a hallgatást választották. Péntek délelőtt viszont Andi megtörte a csendet, bejelentette, hogy kapcsolata valóban véget ért a ValMar énekesével. 

Tóth Andi és Marics Peti szakítása nem lepte meg a rajongókat (Fotó: Bors)

A hír azonban mégsem lepte meg a rajongókat... Egyesek szerint már az elejétől kezdve halálra volt ítélve Andiék kapcsolata, mivel a személyiségük merőben különbözik egymástól. Peti egy laza, vidám figura, míg az énekesnő az utóbbi időszakban eléggé mély pontra került.

Sajnos vagy nem, de ez a kapcsolat már az elejétől kezdve halálra volt ítélve.

 Annyira más személyiség mindkettő, hogy szerintem ez egy nagyon toxikus kapcsolat lehetett... Mentségükre szóljon, hogy legalább belátták, hogy nem megy ez együtt, és nem húzták tovább a másik idejét. Most nehéz lesz, de én szurkolok Andinak, hogy sikerüljön felállni ebből mélységből, amiben most benne van" - írta meg véleményét a bejelentésről az egyik rajongó.

"Andi szerintem nem tud mit kezdeni Petinek a nyitott személyiségével, és szerintem ha valakivel már kedvesebb egyből többet lát bele, mert valószínűleg nagyon durván kisebbségi komplexusa van. Pedig amúgy szerintem egy gyönyörű csaj. Alapból egy nagyon hirtelen ember lehet és “ideges” típus, aki megeszi Petit vacsorára. Ő még kisfiú ahhoz, hogy ezeket a helyzeteket kezelni tudja, így lesz a legjobb nekik. Andinak saját magát kell helyre rakni ilyen téren, mert addig minden kapcsolata halálra lesz ítélve."

Jobb is ez így. Nem akarom bántani Andit, de Petiben pont ez a lazaság, örök jókedv a "különleges", amiért többen szeretik. Andi egy rendkívül depresszív személynek tűnik....Szerintem nem jó irányba terelgetnék ők egymást

 - fogalmazott egy másik hozzászóló.

Tóth Andi rossz néven vette Marics Peti szavait múlt vasárnap (Fotó: TV2)

Megszólalt a szakértő

A Ripost megkereste Dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus, pszichoterapeutát, aki elárulta, sokan a szakítást is egyfajta gyászként élik meg.

"El kell tudnunk fogadni, hogy a veszteség egy gyászreakciót fog kiváltani. Ennek következményeként nincs olyan ember, aki nem borulna ki, akin nem hatalmasodnának el az érzések, a sírás, a depresszív jegyek. Amikor annyira magunk alá gyűrt a helyzet, merni kell segítséget kérni, hiszen a pszichológus és a pszichoterápia egy eszköz abban, hogy ezen a folyamaton keresztül átsegítse az érintettet. Ez lehet segítség abban, hogy önmagában tisztázza a kérdéseit" – árulta el szakember, aki szerint ártalmas is tud lenni egy párkapcsolatban az azonos munka.

Ha nem tudnak kilépni vagy határt szabni a magánélet és a munka között, az hátrány lehet egy viszonyra, miközben összetartó is tud lenni. Aki ugyanabban a világban dolgozik, megérti egymást, ezt pedig lehet előnyükre is fordítani

 – mondta hozzátéve: ha valaki önmarcangoló személyiség, mint az énekesnő, feszültséget kelthet a környezetében.

"Ha egy ilyen probléma már meg van, zavart okozhat a másikhoz való kapcsolódásban. Ezeket tudni kell verbalizálni, muszáj beszélni róla, és energiát kell abba fektetni, hogy ne maradjon benne. Sőt! Adni kell lehetőséget a másiknak is, hogy tudjon vele mit kezdeni. Ne maradjunk magunkra, mert ha elhatalmasodik a félelem, a feszültség, kevésbé válunk aktívvá, magunkra maradunk és állandósul bennük a félelem."

 

Ezeket olvastad már?
Fél fülére süket volt, de így is beénekelte magát az élő adásba a Sztárban Sztár leszek tehetsége

Fél fülére süket volt, de így is beénekelte magát az élő adásba a Sztárban Sztár leszek tehetsége

Balesetet szenvedett Sydney van den Bosch

Balesetet szenvedett Sydney van den Bosch

Vége a találgatásoknak: ő lesz következő Super Bowl sztárfellépője – Videó!

Vége a találgatásoknak: ő lesz következő Super Bowl sztárfellépője – Videó!

Szívmelengető anya-lánya fotóval jelentkezett Stohl Luca

Szívmelengető anya-lánya fotóval jelentkezett Stohl Luca

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás