RETRO RÁDIÓ

Rettenetes betegséget diagnosztizáltak mindenki kedvenc gyereksztárjánál





Komoly betegséggel kellett megküzdenie a gyönyörű színésznőnek, ilyen most az állapota.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.03.22.
Módosítva: 2023.03.23.
színésznő betegség akkor és most

A Narnia krónikái könyvként és filmként is milliók kedvence. Kisgyerekek sokaságát csábította olvasásra, a mozivásznon pedig hatalmas sikereket ért el, azóta is klasszikusnak számít. A könyv központi karaktere a négy testvér közül a legkisebb, Lucy. Aki egy bújócska során el szeretne rejtőzni, ám a ruhásszekrény mögött egy mesebeli világot talál: megleli Narniát, ahol a gonosz boszorkány uralma miatt örökké tél van. 

Georgie Henley, Narnia krónikái II, 2008, AFP
Fantasztikusan alakított a Narnia krónikáiban. Fotó: Collection ChristopheL via AFP

Lucy szerepét Georgie Henley alakította, aki akkor mindössze 10 éves volt. Ennek ellenére teljesen elvarázsolta a nézőket gyönyörű vörös hajával és bájos arcocskájával, szépsége pedig az idők során sem csorbult

A nagy sikerű első rész után újabb és újabb szerepeket kapott a kislány: 2006-ban a fiatal Jane Eyre-t játszotta el, a Narnia folytatásaiban pedig újra Lucy Pevensie bőrébe bújt. Később egy történelmi drámasorozatban bukkant fel mint spanyol hercegnő, majd a Perfect Sisters című krimiben láthattuk viszont.

A karrierje tehát rendületlen haladt előre, mígnem komoly betegséget diagnosztizáltak nála. Egy úgynevezett nekrotizáló fasciitis nevű betegségre bukkantak, ami lágyszövetfertőzés. A helyzet olyan súlyos volt, hogy majdnem amputálni kellett a karját. A betegsége hosszan és fájdalmasan elhúzódott, szerencsére azonban felépült, és most büszkén tekint vissza a kitartására. Bár lelkileg és fizikailag is nagyon megtört, már ki mer állni az emberek elé, és a sebei is arra emlékeztetik, hogy milyen erős volt. 

A színésznő most 27 éves, immáron pedig teljesen egészséges, és majd kicsattan az életörömtől. Szószólója lett annak, hogy éljük meg az életünket, és legyünk boldogok és pozitívak.

 





 





Ezeket olvastad már?
Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás