RETRO RÁDIÓ

„Nem találtam az utamat” – Tóth Andi nehéz időszakról vallott – Videó





Az énekesnő kendőzetlen őszinteséggel vallott élete legnehezebb időszakáról. Elmondása szerint sokszor rossz emberekkel volt körülvéve.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.02.01.
Módosítva: 2023.02.01.
Tóth Andi marics peti sztárban sztár

Tóth Andi nem tagadja, megjárta a hadak útját, mire eljutott a Sztárban sztár zsűrijébe. A X-faktorból kamaszlányként szabadult énekesnő 9 éve él a rivaldafényben, de most először érzi, hogy teljes a szakmai és a magánélete is. 

A 24 éves énekesnő nem sűrűn beszél az életéről, azonban a Borssal most kivételt tett: kendőzetlen őszinteséggel vallott karrierje nehéz időszakáról.

Fotó: Markovics Gábor
Tóth Andi nehéz időszakon van túl

„Bonyolult elmondani ezt az elmúlt kilenc évet, vagy lassan tízet, amióta a szakmában vagyok. Amikor kezdtem, én egy nagyon nyers alapanyag voltam. Tizenöt évesen fogalmam sem volt a világról, az élet »csúnya« oldaláról, a »csúnya« emberekről, illetve erről a szakmáról. Egyáltalán nem gondolom, hogy burokból jöttem volna, illetve nagyon szigorú nevelést kaptam, de ez segített feldolgozni ezt a sok sz*rt” kezdte nyers őszinteséggel Andi. Tisztában van vele, milyen képet is festett önmagáról a pályája kezdetén, de ma már azt is tudja, hogy alakulhatott volna sokkal egyenesebben is az útja. Ehhez viszont az kellett volna, hogy jó emberekkel vegye körbe magát...”

Határozottan nem találtam még az utamat a Faktor után, és ebben nem igazán segítettek az emberek.

 „Ha nem egyedül vagyok, talán egy jó menedzserrel könnyebb lett volna, de nem volt ilyenre lehetőségem” – magyarázta a Borsnak Andi, aki egy vicces, mégis valahol szomorú hasonlattal illusztrálta, mennyire is volt elhagyatott akkoriban.

 

„Két évig minden csak arról szólt, hogy Tóth Andinak kinőttek a mellei”

Két-három évig nem is szólt rólam semmi azon kívül, hogy »Tóth Andi elkezdett felnőni és kinőttek a mellei…« Szóval nem tudtak békében kinőni, szegények! Végül két-három év után kezdtem bele a zenei szakmába, szintén rossz emberekkel. Ott megint csak nem adhattam önmagam, pedig én már tudtam, hogy milyen irányba szeretnék menni, de nem tehettem meg. Konkrétan három éve vagyok úgy önmagam, hogy meg is tehetem, van rá lehetőségem és van egy biztos ember mellettem, tudom finanszírozni is és most már biztos talajon áll a két lábam

  fogalmazott az énekesnő, akit február 19-től láthatnak a nézők majd a képernyőn.

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás