RETRO RÁDIÓ

Nagy a baj: súlyosbodott Győzike állapota, már az emelt gyógyszeradag sem segít rajta

Gáspár Győző már kétszer próbált meg véget vetni életének. A rátörő pánikroham és depresszió teljesen kikészíti, sokan nem értik meg helyzetét.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.06.
pszichiátria

Csak néhány fellépés kedvéért jött ki a pszichiátriáról Gáspár Győző, aki hamarosan ismét bevonul az intézménybe. A Romantic frontembere bízik benne, hogy megszabadul a pánikrohamaitól és a depressziójától, ám hiába emelték a gyógyszeradagját, még mindig sötéten látja a világot.

Győzike csak egy rövid időre hagyta el a pszichiátriát. (Fotó: LifeTV)

„Sokan meglepődtek, hogy koncerteztem a hétvégén, de én ebből élek, ezért jöttem ki két hét után egy kis időre a pszichiátriáról” – mondta a Blikknek Gáspár Győző, aki nemrégiben bevallotta: pánikbeteg és depressziós, sőt, az emiatt szedett gyógyszerektől is függővé vált. Győző már korábban is megküzdött a mentális problémákkal, ám akkor – szintén pszichiátriai segítséggel – sikerült túljutnia a mélyponton. A betegség azonban nemrég ismét előjött nála.

„Nem tudok semmitől boldog lenni”

„Legutóbb akkor volt rohamom, amikor Beával a minap a Sztárban Sztárt néztük. Olyan érzés ez, hogy bele tudnék halni. Halálfélelmem van, a kezem is lebénul, még egy sms-t sem tudnék írni, hogy segítséget kérjek. Hiába értem el sok mindent és mondta nemrég az édesapám is, hogy koncentráljak arra, amim van: szép ház, család, gyerekek. Én ilyenkor egyszerűen nem tudok semmitől boldog lenni, még a családom sem érdekel. Pedig Bea csodálatos feleség, mindenben segített és támogatott akkor is, amikor más asszony már rég feladta volna. Aki nem élt még át ilyet, az nem tudja, milyen érzés ez. Nem olyan, mint egy betegség, amire beveszek egy gyógyszert és elmúlik. Ezt sokan nem értik meg, engem pedig rettenetesen bánt, hogy nagyon sokan csak nevetnek rajtam vagy éppen bántó véleményeket írnak, holott ez nem játék” – fakadt ki a showman, aki többször is megpróbált véget vetni az életének.

„Volt már két kísérletem, szedtem be túl sok gyógyszert, próbáltam felvágni az ereimet. A legutóbbi pánikrohamom is olyan erős volt, hogy azt kértem a Jóistentől, vegyen el engem” – vallotta megtörten Győzike, aki úgy gondolja, több dolog is közrejátszhatott abban, hogy kiújult a betegsége.

Az egyik ok édesanyja hét évvel ezelőtti halála lehet, ami újra felszínre tört nála, de a neki hátat fordító barátok és a testvére hiánya sem tesz jót az állapotának. „Nagyon bánt a rosszindulat” - Gáspár Győző úgy érzi, a javulását az is hátráltatja, hogy rendszeresen elolvassa a kommenteket, amiket a posztjai vagy a róla megjelent cikkek alatt kap.

Ezeket olvastad már?
„Azt hittem, a kutya letépi a melltartóját” – Szexi otthoni fotók kerültek ki Emily Ratajkowskiról az internetre

„Azt hittem, a kutya letépi a melltartóját” – Szexi otthoni fotók kerültek ki Emily Ratajkowskiról az internetre

„Megérkezni tudni kell!” – Nótár Mary magángépre cserélte az ezerötös Ladát

„Megérkezni tudni kell!” – Nótár Mary magángépre cserélte az ezerötös Ladát

Megőrülnek a férfiak Radics Gigi kerek fenekétől – Fotó

Megőrülnek a férfiak Radics Gigi kerek fenekétől – Fotó

„Egy dolog az, ami bánthat” – Demjén Ferenc megdöbbentő vallomást tett

„Egy dolog az, ami bánthat” – Demjén Ferenc megdöbbentő vallomást tett

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás