RETRO RÁDIÓ

Világszínvonalú csarnok épül a Népligetben - fotókon az építkezés





Ütemterv szerint halad Budapesten az új multifunkcionális csarnok építése a népligeti buszpályaudvar mögött.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.16.
kézilabda eb

Az Üllői út és a Könyves Kálmán körút sarkán, a népligeti buszpályaudvar mögötti területen épül a főváros új világszínvonalú csarnoka. Gőzerővel haladnak, már a teljes váza elkészült az arénának, ami 20 022 fő befogadására lesz alkalmas. Szinte napra pontosan egy év múlva, 2022. január 14-én, a férfi kézilabda Eb-n avatják.

Fotó: Metropol/Nagy Zoltán

Multifunkcionális csarnok épül

Habár az új népligeti csarnok a jövő évi kézilabda Eb-re készül, számos esemény megrendezésére alkalmas lesz. Koncertek, rendezvények, kiállítások mellett az összes létező teremsportág számára megfelelő szabványokkal rendelkezik. Kosárlabda, röplabda, jégkorong és tenisz meccsek, sőt, lovas, valamint motoros versenyeket is rendezhetnek.

- Egy huszonegyedik századi, modern, a világ bármely pontján helytálló multifunkcionális aréna épül, ami kitűnően alkalmas lesz nemzetközi- és hazai sporteseményekre, kulturális eseményekre, koncertekre - mondta korábban Fürjes Balázs Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár.

Már árulják a jegyeket

Szerdán elindult a jegyértékesítés a jövő januári, magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Eb budapesti mérkőzéseire. A nyitómérkőzést az új népligeti csarnokban a magyar válogatott játssza. Napijegyekkel, családi jegyekkel és bérletekkel is készülnek. A nyitónapra már 7900 forinttól lehet normál, 5900 forinttól családi jegyet vásárolni. A budapesti csoportkör bérletének ára 20 900 forinttól indul.

A csarnok látványterve Fotó: Facebook

Élménycsomagok az Eb-re

A napijegyek mellett elérhetőek az úgynevezett hospitality jegyek is, amelyek a legjobb kilátást biztosító helyekkel, catering szolgáltatással és meglepetés ajándékkal várják a szurkolókat.

- Az élménycsomagokkal a szurkoló minden olyan élményt és szórakozási, pihenési és kikapcsolódási lehetőséget megkap, amit a nálunk töltött időszak alatt átélhet. Egyetlen vásárlással megválthatja a programját, ráadásul az applikáció segítségével ezeket a szolgáltatásokat egyszerűen igénybe tudja venni - mondta Bíró Szabolcs, a jövő évi Eb szervezőbizottságának vezetője.





Ezeket olvastad már?
Meglepő fordulat, ezt kevesen várták a Fradi kegyvesztett sztárjától

Meglepő fordulat, ezt kevesen várták a Fradi kegyvesztett sztárjától

Ezer kilométer buszozás, újra lecsapna a Fradi réme

Ezer kilométer buszozás, újra lecsapna a Fradi réme

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Kiszivárgott Klopp titkos terve

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Kiszivárgott Klopp titkos terve

Elvesztette a melltartóját, meglesték a villantó kebelcsodát a tengerben

Elvesztette a melltartóját, meglesték a villantó kebelcsodát a tengerben

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás