RETRO RÁDIÓ

Erre figyelmeztette Rebrov a Fradit az örökrangadó előtt





A címvédő Ferencváros az MTK otthonában lép fel a labdarúgó NB I 23. fordulójának szombati meccsén. A Fradi az örökrangadón javítana a kupakiesés után.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.27.
örökrangadó Ferencváros mtk

A címvédő és éllovas Ferencváros az MTK Budapest elleni meccsen javíthat a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában, miután szerdán kiesett a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. Az örökrangadó mérlege a Fradi felé billen.

Szerhij Rebrov szerint csapata eléggé motivált Fotó: Metropol

A fővárosi zöld-fehérek a tavaszi szezonban korántsem futballoznak olyan magabiztosan, mint ősszel, de így is hét kör óta veretlenek az élvonalban, ráadásul 14 ponttal vezetik a tabellát. Szombat este sem számíthatnak könnyű mérkőzésre, mivel a dobogós helyekért, azaz a nemzetközi kupaindulásért küzdő MTK-hoz látogatnak, amely velük ellentétben bejutott a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé. Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője figyelmeztetett, még nem dőlt el a bajnoki cím.

- Nem gondolom, hogy máris eldőlt volna a bajnokság, hiszen 11 meccs van hátra és csak 14 pont az előnyünk - mondta a Ferencváros hivatalos honlapjának Szerhij Rebrov. - Tudom, mennyire fontos a bajnoki cím megszerzése a csapatnak és a klubnak is, higgyék el, ez elegendő motivációt jelent mindannyiunk számára.

Örökrangadó: az MTK 78, a Fradi 90 sikert aratott

Az örökrangadók történetében ez lesz 218. bajnoki összecsapás, eddig 90 FTC- és 78 MTK-siker mellett 49 döntetlen született, ebben az idényben egyszer a Ferencváros győzött, egyszer pedig döntetlennel zárult a találkozó.

Az élvonal további fővárosi csapatai közül a kiesés ellen küzdő Honvéd a Puskás Akadémia otthonában lép fel. A kispestiek a 11. helyen állnak. A Budafok egy ponttal előzi meg a Honvédot és a Kisvárdát fogadja. A szintén nehéz helyzetben lévő, kilencedik Újpest Pakson lép fel.

OTP Bank Liga, 23. forduló: péntek: Diósgyőr-Mezőkövesd 20.00 szombat: Budafok-Kisvárda 14.45 Puskás Akadémia-Budapest Honvéd 17.00 MTK-Ferencváros 19.30 vasárnap: Paks-Újpest 14.30 ZTE FC-MOL Fehérvár FC 17.00

 





Ezeket olvastad már?
Gyászol az ország: meghalt a magyar labdarúgás egyik legnagyobb legendája

Gyászol az ország: meghalt a magyar labdarúgás egyik legnagyobb legendája

Ez Marco Rossit is érinti, komoly gondban van az Eb-rivális

Ez Marco Rossit is érinti, komoly gondban van az Eb-rivális

„Nagyon örült, egyben meg is hatódott" - a Fradi edzőjéről beszélt Hajnal Tamás

„Nagyon örült, egyben meg is hatódott" - a Fradi edzőjéről beszélt Hajnal Tamás

Most kaptuk a lesújtó hírt: elhunyt a válogatott focista

Most kaptuk a lesújtó hírt: elhunyt a válogatott focista

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás