Óriási meglepetés érheti Szoboszlait: kiderült, ki lehet a Liverpool új edzője





Új, meglepő név merült fel a liverpooli edzőjelöltek között. Aktív játékosként Dárdai Pál csapattársa volt a Herthában.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.04.16.
Szoboszlai Dominik Jürgen Klopp Niko Kovac edző sportfogadás

Jürgen Klopp távozása földrengésszerű változásokat hozhat a Liverpool labdarúgócsapatánál. A klubvezetők első és legfontosabb feladata az új vezetőedző megtalálása, miután a sokáig befutónak tűnt kiszemeltjük, Xabi Alonso kikosarazta őket, és marad a német bajnoki címre vezetett Bayer Leverkusennél. Utána a lisszaboni Sporting portugál trénerét, Rúben Amorimot és a Brightonnál nagyot alkotó olasz Roberto De Zerbit is a lehetséges befutók közé sorolják – de a Daily Mail egy sokkal meglepőbb edzőjelöltről is lerántotta a leplet. 

Szoboszlai és kilenc társa egyelőre tiltólistán van Kloppnál
Ki lesz Szoboszlai új főnöke? Meglepő nevet dobtak be Klopp (jobbra) utódjelöltjeként       
Fotó: Getty Images

Eszerint az éppen munkanélküli horvát Niko Kovac lehet Klopp utóda a Szoboszlai Dominikot is soraiban tudó liverpooli sztárcsapat élén.

A hajdani 83-szoros horvát válogatott focistából lett edzőt pár hete rúgták ki a Wolfsburgtól „tartós eredménytelenségre” hivatkozva. Dárdai Pál egykori berlini csapattársa trénerként ért el sikereket a Bayern München (német bajnoki cím és kupagyőzelem), és az Eintracht Frankfurt (kupagyőzelem) élén, és volt a Monaco illetve a horvát válogatott szakvezetője is.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás