Fordulat Liverpoolban; Szoboszlai Dominik tiltólistára került

Jürgen Klopp az idény végén elhagyja a Liverpoolt, Szoboszlai Dominik nem tehet meg mindent a klubnál. A Metropol heti legolvasottabb cikkei közül válogattunk.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2024.02.11.
Módosítva: 2024.02.11.
Varga Dénes Szoboszlai Dominik liverpool

Jürgen Klopp a szezon végén távozik Liverpoolból, és tervei szerint hosszabb szünetet tartana. A német szakember eltökéltnek tűnik, azonban az FC Barcelona átírhatja a dolgait, hiszen a katalán sztárcsapat edzőt keres, az eddigi tréner, Xavi lelép a csapattól. Ez fordulatot hozhat Klopp terveiben, sajtóhírek szerint a Barca kispadjára nem mondana nemet, és mégsem pihenne egy évig, ha esélye lenne odakerülni – írta a Metropol.

Szoboszlait nem véletlenül becsüli sokra Klopp: az egyik legfontosabb mutatóban jeleskedik
Fotó: AFP

Szoboszlai Dominik és kilenc játékostársa tiltólistára került. Jürgen Klopp elrendelte, hogy csak azok a játékosok érinthetik meg a játékoskijáró végén virító „This is Anfield” (Ez az Anfield) feliratot, akik már nyertek valamilyen trófeát az angol csapattal. A magyar középpályáson kívül ez érvényes Darwin Núnezre, Alexis Mac Allisterre, Cody Gakpóra, Endo Vatarura, Ryan Gravenberchre, Stefan Bajceticre, Ben Doakra, Jarell Quansahra és Conor Bradley-re.

Faragó Tamás Nemzet Sportolója címmel kitüntetett olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó az olaszok elleni vb-meccs előtt úgy vélte, nem gond, hogy a legnagyobb sztár, Varga Dénes csak később csatlakozik a válogatotthoz. Igaza lett, a magyarok veretlenül abszolválták a csoportkört.

„A torna igazán sorsdöntő, egyenes kieséses szakaszában Varga Dénes hozni fogja azt a remek formáját, amit évtizedek óta megszoktunk tőle” – fogalmazott a Metropolnak Faragó.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás