Fontos bejelentést tett a Fradi Konferencialiga ellenfele





Hamarosan összecsap egymással a Ferencváros és az Olympiakosz a Konferencialiga egyenes kieséses szakaszában. A görög klub tulajdonosa kijelentette, hogy az idei téli átigazolási időszakban nem lesz több változás az együttesben.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.01.30.
Módosítva: 2024.01.31.
Olympiakosz Konferencialiga átigazolás Ferencváros

Csoportmásodikként a Ferencváros továbbjutott a Konferencialiga egyenes kieséses szakaszába, ahol az Olympiakosz lesz az ellenfele. Az odavágót február 15-én, a visszavágót február 22-én rendezik. A téli átigazolási időszak hamarosan lezárul, a görög együttes pedig fontos bejelentést tett a jövővel kapcsolatban.

Nem tervez további átigazolásokat a Fradi Konferencialiga-ellenfele – Fotó: MTI/MTVA

Evángelosz Marinákisz, a klub tulajdonosa egy rádióműsorban erősítette meg, hogy a csapat már nem tervez új játékosokat hozni az alakulathoz, illetve távozók sem lesznek – szúrta ki az Üllői129. Az Olympiakosz meglehetősen aktív volt januárban, és több neves futballistát is sikerült Athénba költöztetniük.

A kedvenc „vadászterület” a portugál élvonal volt, innen négy új futballista érkezett. A védelem tengelyébe a 24 éves David Carmo jött, akinek értékét 14 millió euróra becsüli a Transfermarkt, ezzel rögtön a keret legdrágább játékosa lett. Nelson Abbey szintén a védősorban jelenthet majd erősítést, ám vele valószínűleg inkább kiegészítőemberként számolnak majd, a 20 éves bekk az angol harmadosztályt hagyta ott a görög sztárcsapatért.

A középpálya közepét két portugál játékos, André Horta (Braga) és Chiquinho (Benfica) rázza majd fel. A korábbi nagy ígéret, az Monacóban és az Atlético Madridban is megfordult jobbszélső, Gelson Martins itt próbálja újra felépíteni magát, a tavalyi portugál liga góllövőlistáján negyedik helyen végző Fran Navarrónak pedig eddig nem jött be a portói kaland, most az Olympiakosznál lendülne formába.

A hat érkező mellett négyen távoztak, a kölcsönvett Gustavo Scarpa a Notthingham Foresthez tért vissza, Ola Solbakken (AS Roma) és Nicolás Freire (UNAM Pumas) mellett a jobbhátvéd Athanasziosz Andrutszosz (Osnabrück) hagyta ott az együttest.

A Ferencváros eddig három új érkezőt jelentett be, Habib Maiga a francia élvonalbeli Metztől, Kenan Kodro a Fehérvártól, Edgar Szevikjan pedig a Nyizsnyij Novgorodtól került a 34-szeres magyar bajnokhoz.

 





 





Ezeket olvastad már?
Rettegnek tőlük az ellenfelek, 37 évesen is varázsol az olimpiák magyar hőse

Rettegnek tőlük az ellenfelek, 37 évesen is varázsol az olimpiák magyar hőse

Átlátszó felsőben mutatta meg hatalmas melleit a szégyentelen bombázó

Átlátszó felsőben mutatta meg hatalmas melleit a szégyentelen bombázó

Rengeteg édesanya a pályán, csoda történt a Fradi meccse előtt

Rengeteg édesanya a pályán, csoda történt a Fradi meccse előtt

Kontinenst válthat a Fradi bajnoka, nem akárhonnan keresik

Kontinenst válthat a Fradi bajnoka, nem akárhonnan keresik

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás