Egy perc alatt megvolt a dráma a Fradinál, Lisztes Krisztián reagált fia tettére





A fiatal középpályás megrendülve hagyta el a pályát, edzője vigasztalta.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.09.
Módosítva: 2023.10.09.
Lisztes Krisztián fradi édesapa kiállítás fia

Felnőtt pályafutásában először érkezett kisebb gödörbe ifjabb Lisztes Krisztián. A Ferencváros fiatal focistájával hatalmasat fordult idén a világ: még 18 éves sem volt, amikor tavasszal beverekedte magát a csapatba, fontos gólokat szerzett. Külföldön is felfigyeltek rá, az Eintracht Frankfurt megvásárolta, jövő nyáron csatlakozik a németekhez. Az üzlettel ő lett az NB I történetének legdrágább játékosa. Vasárnap azonban a Debrecen elleni meccsen (2-2) drámai dolog történt vele: a hosszabbítás alatt két sárga lapot is kapott egy perc alatt: a műesés és a szabálytalanság után nem úszta meg a piros lapot.

Fotó: Török Attila

Lisztes nem vitatta a bíró döntését, inkább az látszott az arcán, megviselik az elmúlt percek. Fejét fogva tudta, milyen sors vár rá, a pályáról lejőve edzője, Dejan Sztankovics próbált lelket verni megszeppent játékosába.

Az esetet, a két kulcsjelenettel ide kattintva nézheted meg.

Krisztián édesapja, a Fradi-legenda idősebb Lisztes Krisztián pontosan tudja, mi játszódott le fiában az utolsó percekben. Szerinte a legfontosabb, a kiállítás benne van a fociban.

Krisztián nem akart sérülést okozni senkinek, azt hitte, hogy sikerül elérni a labdát. Feszült meccs utolsó perceiről beszélünk, többszörösen dolgozott benne az adrenalin. Ennek oka, hogy az ezt megelőző két találkozón nem kapott lehetőséget, a Debrecen ellen is csak csereként jött be. Vitte előre a fiatalos hév, lendület

– mondta az édesapa a fiáról, aki két hete a Kisvárda elleni bajnokin még győztes gólt szerzett.

A támadó középpályás az idei szezonban 8 bajnokin három gólt szerzett az NB I-ben.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás