Az újbudai hagyomány folytatódik – a koronavírus-járvány miatti másfél év kihagyás után – ez az ősz sem múlhat el Gazdagréten családi sportnap és futóverseny nélkül. A FICSAK és az Összefogás XI. Sportegyesület szeretettel vár minden korosztályt 2021. szeptember 26., vasárnap délelőtt egy közös, egészségmegtartó, egész testet átmozgató laza futásra. Szeretettel várnak minden sportolni vágyó gyermeket és szüleiket. Az eseményen emléklapokkal és oklevelekkel gazdagodnak a versenyzők. A szervezők játékos programokkal, tombolával és sok nyereménnyel is várják majd a kicsiket és nagyokat – olvasható az esemény szervezőinek közleményében.

A futóverseny sztárvendége, Herczeg-Kis Bálint az Exatlon Hungary harmadik évadának győztese 2021-ben, aki aktív sportolóként maga is sokat versenyzett. A küzdősportokban teljesedett ki: karatézott, majd jött a boksz és a kickbox, melyben szép eredményeket ért el.

A 10 éves hagyományra visszatekintő családi futóversenyen évek óta részt vesz Hadfi Dániel Európa-bajnok cselgáncsozó, a magyar cselgáncssport tizedik kontinensbajnoka, és Virágh-Erdélyi Zsófia olimpikon maratoni futó, aki a futással 5 évesen ismerkedett meg. 2011-ben megnyerte a Las Vegas-maratont, s úgy véli, a maratoni számban megtalálta önmagát.

Az eseményről bővebben IDE KATTINTVA tudsz tájékozódni.