RETRO RÁDIÓ

Őszköszöntő sportprogramokkal vár Újbudán a FICSAK, sztárvendégek is lesznek





A sportolás, a rendszeres mozgás és az egészséges életmód népszerűsítését tűzte ki célul az Összefogás XI. Sportegyesület, aki a Fiatal Családosok Klubjával (FICSAK) karöltve hosszú évek közös munkájával szép eredményeket tud felmutatni Újbudán. A vonzó, sportos rendezvények gomba módra nőtték ki magukat a kerületben az elmúlt pár évben, melyek hatására erőteljes pozitív változások indultak meg a családok szabadidős sportéletében. A FICSAK és az Összefogás XI. SE egyik fontos küldetése, hogy mozgásra és közös sportolásra buzdítsa az Újbudán élő családokat, akiknek rendszeresen sportos programokat szervez. Gazdagréten a legközelebbi családi sportesemény az „Őszköszöntő családi futóverseny” lesz  2021. szeptember 26-án, mely 10 órakor veszi kezdetét a Dzsungel-park körüli futópályán.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.22.
XI. kerület futóverseny

Az újbudai hagyomány folytatódik – a koronavírus-járvány miatti másfél év kihagyás után – ez az ősz sem múlhat el Gazdagréten családi sportnap és futóverseny nélkül. A FICSAK és az Összefogás XI. Sportegyesület szeretettel vár minden korosztályt 2021. szeptember 26., vasárnap délelőtt egy közös, egészségmegtartó, egész testet átmozgató laza futásra. Szeretettel várnak minden sportolni vágyó gyermeket és szüleiket. Az eseményen emléklapokkal és oklevelekkel gazdagodnak a versenyzők. A szervezők játékos programokkal, tombolával és sok nyereménnyel is várják majd a kicsiket és nagyokat – olvasható az esemény szervezőinek közleményében.

A futóverseny sztárvendége, Herczeg-Kis Bálint az Exatlon Hungary harmadik évadának győztese 2021-ben, aki aktív sportolóként maga is sokat versenyzett. A küzdősportokban teljesedett ki: karatézott, majd jött a boksz és a kickbox, melyben szép eredményeket ért el.

A 10 éves hagyományra visszatekintő családi futóversenyen évek óta részt vesz Hadfi Dániel Európa-bajnok cselgáncsozó, a magyar cselgáncssport tizedik kontinensbajnoka, és Virágh-Erdélyi Zsófia olimpikon maratoni futó, aki a futással 5 évesen ismerkedett meg. 2011-ben megnyerte a Las Vegas-maratont, s úgy véli, a maratoni számban megtalálta önmagát.

Az eseményről bővebben IDE KATTINTVA tudsz tájékozódni.





Ezeket olvastad már?
Túrázz egy jót a Pál-völgyi-barlangban!

Túrázz egy jót a Pál-völgyi-barlangban!

Meridián torna az egészségedért!

Meridián torna az egészségedért!

Pétanque-délelőtt a Gesztenyéskertben

Pétanque-délelőtt a Gesztenyéskertben

Tavaszi testébresztő – Sportválasztó nap a Kozákon

Tavaszi testébresztő – Sportválasztó nap a Kozákon

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás