RETRO RÁDIÓ

Mégsem maradunk idén Eurovízió nélkül





Bár a koronavírus miatt idén elmarad az világszerte népszerű dalverseny, a Netflix által bemutatott Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története című filmnek köszönhetően a rajongók 2020-ban is átélhetik az izgalmakat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.30.
popcorn

A Fire Saga története Sigiről és Larsról szól, akik egy izlandi kisvárosban élnek és duóban énekelnek Fire Saga néven. A két barát elindul az Eurovíziós dalversenyen, ahol első körben kiesnek, de a számos viszontagság után a döntőbe kerülnek. A duó a kudarcok és sikerek után végre egymásra talál, és rájönnek a csillogáson túl mik az igazán fontos dolgok az életben.

A film egy igazi könnyed, zenés vígjáték, tele meglepő, akciódús fordulatokkal. Betekintést nyerhetünk a dalverseny kulisszatitkaiba, megmutatva az Eurovízió valódi arcát. Mindezt fergetes poénokkal vagy éppen megható pillanatokkal fűszerezve. A szerelmi szál pedig itt is garantált.

A duó a kudarcok és sikerek után végre egymásra talál (Fotó: Netflix)

Ezt is nézd meg, ha tetszett!

Ha szereted a hasonlóan vicces, romantikus vígjátékokat, ami tele van fülbemászó dalokkal, a következő filmeket is neked találták ki!

  • Tökéletes hang
  • Grease
  • Mamma Mia!
  • LEG PILLANATOK!

  • Az el nem csattant csókok: A történetet teljesen átszövi Sigrit reménytelenek tűnő szerelme Lars iránt, aki csupán a siker hajt és barátként tekint a nőre. A film alatt végig várjuk a vallomást és a csókot, a lány többször is próbálkozik vele, ami kudarcba vagy éppen vicces félreértésekbe csúszik. Azt viszont nem áruljuk el, hogy sikerül-e végül elcsattannia annak a bizonyos csóknak.
  • Megjelennek a szellemek :A Fire Saga mesébe illő izlandi tájakat is bemutat, valamint megismerhetjük a helyi kultúrát, aminek fontos részei a természetfeletti erővel rendelkező lények. Sigrit például a manók segítségét kéri, de Larst is megmentik a láthatatlan csodalények számító Álfok és Katiana szelleme is megjelenik előtte.
  • Sigrit reménytelenül szerelmes partnerébe (Fotó: Netflix)

    3 TITOK

  • Pierce Brosnan hatalmas Eurovízió rajongó: A filmben Pierce Brosnan Will Ferrell apját játssza, aki képtelen azonosulni fia vágyaival, így nem is támogatja törekvéseiben. Az ír származású egykori James-Bondot sajátos kapcsolat fűzi a dalversenyhez, hiszen hazája hétszer is nyert már, jómaga pedig hatalmas rajongója a versenynek.
  • Will Ferrel ének leckéket vett: Az 53 éves színész az egyik főszereplőt, Lars Erickssongt alakítja, aki a történet szerint az együttes férfi énekese. Will a forgatások előtt énekleckéket vett, így a saját hangján szólalhattak fel a dalok. A színész egyébként imád énekelni, több moziban is hallhattuk már csodálatos hangját.
  • Korábbi eurovíziós versenyző hangja is felcsendül: Willel ellentétben Rachel McAdams-nél jobbnak látták a készítők, ha más hangján énekel. A döntés végül a svád énekesnőre, Molly Sandéra esett, aki 2006-ban hazáját képviselve harmadik lett a valódi Junior Euróvíziós dalversenyen, pedig sokan a verseny esélyesének tartották. A színésznő hangját végül vegyítettek Mollyéval.
  • Rachel McAdams visszatért a szülés után

    A 41 éves színésznő 2018-ban adott életet első gyermekének. Rachel mindig is óvta magánéletét, így az egész terhességét is titokban tudta tartani a nyilvánosság előtt. Kisfia születése után pedig minden idejét az anyaságra szánta, ez az első nagy játékfilm melyet elvállalt azóta, hogy szülővé vált.





    Ezeket olvastad már?
    „Nem vagyok én...” – be tudod fejezni a retró slágereket?

    „Nem vagyok én...” – be tudod fejezni a retró slágereket?

    Ez a csillagjegy ma nosztalgikus hangulatba kerül

    Ez a csillagjegy ma nosztalgikus hangulatba kerül

    Ezekre nagyon figyelj, mielőtt busszal utaznál az adventi vásárba!

    Ezekre nagyon figyelj, mielőtt busszal utaznál az adventi vásárba!

    Mi történhetett? Már a gitárjait is eladja a legendás zenész

    Mi történhetett? Már a gitárjait is eladja a legendás zenész

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás