
Repülőút? Ezek a legtutibb tippek a légiutas-kísérőktől
Mikor érdemes repülni, hol érdemes ülni? Íme a válaszok!
Mutatjuk a titkos hozzávalót!
A fasírt kétségtelenül nagy népszerűségnek örvend a magyarok körében: nem is csoda, hiszen mindamellett, hogy nagyon ízletes, és rengetegféle köret illik mellé, csupán pár hozzávaló kell az elkészítéséhez. Azt, hogy ki hogyan készíti el, háztartásonként változik: akad, ahol igazán fokhagymásan, máshol jó paprikásan szeretik. Akad azonban egy olyan fűszer, amit semmiképp ne hagyj ki a fasírtból, ha azt szeretnéd, hogy igazán finom legyen a végeredmény!
A fasírt készítése során a darált húshoz a só, bors és fűszerpaprika mellett keverj egy kicsi őrölt szerecsendiót is. Ezt a fűszert sokan általában csak a lasagne, pontosabban az ahhoz szükséges besamel elkészítése során használják, de van, aki szerecsendióval dobja fel a klasszikus krumplipürét is. Azonban a fasírtok készítéséhez is remekül használható. Arra viszont ügyelj, hogy ne adj hozzá túl sokat: fél kiló darált húsból készült fasírt esetében elegendő egyetlen késhegynyi szerecsendió, nagy mennyiségben ugyanis igazán domináns lesz, illetve akár hallucinációt is okozhat – írja külföldi forrásra hivatkozva a Mindmegette.
Mikor érdemes repülni, hol érdemes ülni? Íme a válaszok!
Bemutattak a gyűlölködőknek.
Még jó, hogy nem az esküvőn derült ki a szörnyű titok.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélrePortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.