Itt a nagy nyári szerelmi horoszkóp: nagy egymásra találásokat és lángoló szenvedélyeket ígérnek a csillagok

Már mos biztosra vehetjük, hogy a kánikula mellett szenvedélyből sem lesz hiány idén nyáron!



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.06.05.
szerelem ezo nyár horoszkóp

Az asztrológusok szerint idén nyáron lesznek, akik igent mondanak, néhány jegy szülöttjénél pedig régi szerelmeket, vagy azok emlékét hozza vissza 2024 nyara. Egyeseknek a nosztalgiázás új esélyt rejt arra, hogy fellángoljon a régi szerelem, míg másoknál fájdalmas sebeket téphetnek fel. A szív dolgai kiszámíthatatlanok lesznek mindenki számára, lássuk is, mit mutat a nagy nyári szerelmi horoszkóp a párkapcsolatban élőknek és a szingliknek! 

Fotó: shutterstock 

KOS nyári szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő:

Meglehetősen makacs leszel a párod szerint június 9 és július 20 között. Bolygód, a Mars a Bikában jár, és arra hajlamosít, hogy azt hidd, nálad van a bölcsek köve. Július 20 után az Ikrekben már könnyedséget, rugalmasságot és nyitottságot hoz neked. Ettől a kapcsolatotok vidámabbnak látszik. Eközben a párod a karrierje építésével küzd. Legyél megértő vele!

Szingli:

Június 9 és július 20 között bolygód, a Mars a Bikában jár, és arra hajlamosít, hogy azt hidd, mindig mindenben neked van igazad. Ugye, tudod, hogy ez nem tesz se vonzóvá, se népszerűvé? A saját dolgodat nehezíted meg. Július 20 után az Ikrekben már könnyedséget, rugalmasságot és nyitottságot hoz neked. A humorod és a mosolyod több embert is levesz lábáról…

BIKA nyári szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő:

Nem lesztek egész nyáron összhangban. De nincs nagy baj. Mivel az égi folyamatok szerint hol te, hol a szerelmed lesz toleráns, és nem veszi fel a kesztyűt. Az biztos, hogy te ingerlékeny leszel június 9 és július 20 között. A legkritikusabb napjaid: június 11 és július 15. Ha lakás felújításon gondolkoztok, akkor azt ne júliusra időzítsétek, mert vita lehet belőle!

Szingli:

Nem lesz könnyű dolgod idén nyáron. A családod, az otthonteremtés és a karriered alakulása folyton eltereli a figyelmedet a párkeresésről. Hidd el, ez kimondottan növeli az esélyeidet! Amikor nem vagy ráfeszülve, és nem akarsz tetszeni, akkor vagy önmagad. Neked olyan társ kell, aki téged lát, és nem azt, akinek mutatni akarod magadat. Az augusztus tűnik a legsikeresebbnek…

IKREK nyári szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő:

Nem lesz könnyű téged elviselni idén nyáron. Képtelen vagy lazítani június 8 és 20 között. A kedvesed nagyon szeret, ezért hagyja, hogy neki mesélj a munkahelyi problémákról. De ne erről szóljon minden együtt töltött időtök! Nosztalgiázhatnátok augusztusban. Menjetek el oda, ahol a kapcsolatotok elején sokat jártatok! Csak ne a hosszú hétvégén, mert ott gázos konstelláció lesz

Szingli:

Ingerlékenységet mutatnak a bolygók június 8 és 20 között. Szinte mindenki idegesíteni fog. Ezt főleg a munkahelyi problémáknak köszönheted. Ha valakivel ismerkedsz, ne erről mesélj folyton! Nosztalgikus hangulat száll meg augusztusban. A közösségi oldalak veszélyesek. Ha az exedet látod, összeszorul a szíved. Saját érdekedben ne hátra, hanem előre nézz!

RÁK nyári szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő:

Lubickolhatsz a boldogságtól június 26-án, július 2-án, 3-án, 11-én és 22-én. Csodálatos fényszögek csodálatos ajándékot sejtetnek. Ne tárgyra számíts! Tuti, hogy meg fogsz hatódni. Vedd észre, hogy mennyire szeret a párod! Augusztusban valamilyen tervetek meghiúsulhat. A csalódottság és a megoldás megtalálása is közös ügy, ami közelebb hoz titeket egymáshoz.

Szingli:

Elhalmoznak bókokkal téged június 26-án, július 2-án, 3-án, 11-én és 22-én. Csodálatos fényszögek csodálatos esélyeket szimbolizálnak. Több ember is szóba jöhet. Nehéz lesz választani közülük. Azt figyeld, hogy kinek a társaságában vagy a legoldottabb! Augusztusban valamilyen terved meghiúsulhat. Ez tanulságos lesz. A másik reakciója mindent elárul róla és a hozzád fűződő érzéseiről is…

OROSZLÁN nyári szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő:

Minden tervetek jó és fontos. Ám a legfontosabb a te egészséged. A leginkább ezeken a napokon kell magadra vigyáznod: július 3, 12, 23, augusztus 19. Utóbbi kettő a legkritikusabb. Ez a nyár is csapadékos, viharos és hőség riadókkal tűzdelt lesz. Legyen nálad esőkabát és tartalék lábbeli, ha leszakadna az ég! A szerelmed nem fog kinevetni, mert ő mindentől meg akar védeni.

Szingli:

Válogatós vagy. Idén nyáron még válogatósabbá válsz a bolygók szerint. Ne hallgass a kritikákra, miszerint túl magasra teszed a lécet! Kizárólag te tudhatod, hogy kinek a közelében érzed jól magadat. Mindezt megelőzően elengedhetetlen, hogy vigyázz az egészségedre. Különösen július 3-án, 12-én, 23-án és augusztus 19-én. Csak akkor őszinte a mosolyod, ha jól érzed magad a bőrödben.

SZŰZ nyári szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő:

Furcsa lesz hallgatni a párodat, hogy milyen sokat emlegeti a régi időket. Az égi folyamatok szerint ez téged, csak augusztusban foglalkoztat. Előtte inkább frusztrál, és elbizonytalanít. Szólnod kéne neki erről. „Néma gyereknek üres a tarisznyája” tartja a mondás. Ha nem szólsz, akkor egyre nő benned a feszültség, és augusztus 19-én, vagy 28-án óriási veszekedés robbanhat ki.

Szingli:

Június 29-től a Szaturnusz, július 2-től a Neptunusz retrográd, ami régi szerelmek emlékét, vagy személyét hozza vissza neked. Tuti, hogy nem tudsz nem rá gondolni. Kérdés, hogy van-e még dolgotok egymással. Erre csak ti tudjátok a választ. Augusztus 5-től tovább erősödik a nosztalgiázás. Augusztus végére újból egymás karjaiban lesztek, vagy végleg eltávolodtok.

MÉRLEG nyári szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő:

Ezen a nyáron vigyázz a szerelmedre! A bolygók azt mutatják, hogy június 9 és július 20 között kifejezetten mélyrepülésben lesz. Legyél vele elnéző, megértő és türelmes! És semmiképp se válj paranoiássá! Nem veled van baja. Július 20 után lemegy róla a nyomás, és ismét felszabadultan tud nevetni, viccelődni. Augusztusban meglepetéssel készül neked…

Szingli:

A bolygók azt mutatják, hogy június 9 és július 20 között csupa olyan emberrel lesz dolgod, aki tele van problémával. Nem biztos, hogy végig kell hallgatnod a panaszáradatot. Neked is vannak gondjaid, amivel megbirkózol. Július 20 után könnyebb lesz az ismerkedés. Felszabadultabban keresheted a párodat. Az augusztus váratlan fordulatot tartogat…

SKORPIÓ nyári szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő:

A konfliktusaitok nagy részét az okozza ezen a nyáron, hogy túl vállaltátok magatokat, és tele vagytok határidőkkel. Amint ezt észre veszitek, kihúztátok a baj méregfogát. Legkritikusabb napok: július 3, 12, 23. Ne egymáson vezessétek le a feszültséget! Inkább közös sportolásba, kertészkedésbe, takarításba, lakás felújításba fektessétek a felgyülemlett energiát!

Szingli:

Június 9 és július 20 között vagy vonzani, vagy taszítani fog a másik fél. Persze lesznek, akik erősen vonzanak, míg a többiek taszítanak. Előbbiek közül választanod kell később. Utóbbiakkal nem kell jópofiznod. Ne ess abba hibába, hogy végig hallgatod, mert nem akarod  megbántani! Zárd rövidre a beszélgetést, és keresd a jó humorú emberek társaságát!

NYILAS nyári szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő:

Aki veled van, annak egyrészről szuper dolga van, mert a te szerelmed perzselő. Másrészt azbeszt ruhára van szüksége, mert a te szerelmed perzselő. Idén nyáron hivatalossá akarod tenni a kapcsolatotokat. Összeköltözést, eljegyzést, esküvőt tervezel, ha eddig nem volt még. Ha már volt, akkor meg akarod erősíteni a fogadalmat. Ezt ne az augusztusi hosszú hétvégére tedd!

Szingli:

Nincs könnyű dolga annak, aki veled ismerkedik, mert a te érzelmeid perzselőek. Nem baj. Ne fogd vissza magadat! Bátran add önmagadat! Idén nyáron olyan kapcsolatot keresel, amit hivatalossá lehet tenni. Semmi kedved hosszan ismerkedni, kóstolgatni egymást. A te párod hozzád hasonlóan fejest mer ugrani a szerelem mély óceánjába. Csupán az augusztusi hosszú hétvége necces…

BAK nyári szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő:

„Blue moon” lesz idén, ami azt jelenti, hogy 2 telihold lesz június 22-én és július 21-én a Bakban. Valójában nem lesz kék a Hold. Ez egy angol kifejezés: „Once in a blue moon” szó szerinti fordítása: néha, nagyritkán. Ritka jelenség a dupla telihold, ami sajnos dupla esély a vitára. Szerencsére ezen a 2 napon kívül békét és szolidaritást mutatnak a bolygók közöttetek.

Szingli:

Idén nyáron 2 telihold lesz június 22-én és július 21-én a Bakban. Biztos, hogy fogsz találkozni kék Holdról szóló írásokkal. Ez egy angol kifejezés: „Once in a blue moon” szó szerinti fordítása: néha, nagyritkán. Ritka jelenség a dupla telihold, ami sajnos dupla esély a konfliktusra. Lehetőleg ne erre a 2 napra tegyél randevút! Ezen a kettőn kívül bármelyik napok jobbak.

VÍZÖNTŐ nyári szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő:

Egész nyáron mindössze 3 „szakítós” nap lesz: július 3, 12 és 23. Ezeken a napokon kerüljétek a vitát! Ha mégis összekapnátok, emlékeztessétek először magatokat, majd a másikat, hogy egy csónakban eveztek! A bolygók szerint neked kezd tele lenni a hócipőd, ami vulkánszerű elégedetlenséget generálhat. Ezt meg kell előznöd, ha nem akarsz elválni…

Szingli:

Biztatóan indul a nyár. De jön pár kritikus nap: július 3, 12 és 23. Ezeken a napokon kerüld a vitát! Ha mégis randizol valakivel, akkor próbáld visszafogni magadat! Sajnos máshol szerzett sérelmeidet hajlamos leszel valaki máson „megtorolni”. És ez vulkánszerű elégedetlenséget generálhat. Ezt meg kell előznöd, ha nem akarsz szakítással indítani…

HALAK nyári szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő:

A gyerek téma megint foglalkoztat téged. Kérdés, hogy vajon a kedvesedet is? Muszáj közös nevezőre jutnotok ebben (is). Lehetőleg ezt a témát ne június 22-én vagy július 21-én dobd be! Ezen kívül új vállalkozásba foghattok idén nyáron. Lehet ez új hobbi, vagy tanulás, vagy utazás, vagy bármi, amiben együtt vesztek részt, és együtt szereztek élményeket.

Szingli:

Régi esetekből tanulva ne keverd össze a barátságot és a szerelmet! Nem neked való a „barátság extrákkal”. Ez ügyben lesznek rázós napok: június 22, július 21, augusztus 19 és 28. Jót tenne az önbecsülésednek új vállalkozásba fognod, ami lehet új hobbi, vagy tanulás, vagy utazás, vagy bármi, amiben új élményeket szerezhetsz. És nem mellesleg ismerkedhetsz – írja az Astronet

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás