Leleplezte az univerzum, 3 csillagjegy így biztosan nem lel párra!

Vannak, akik szeretnek különféle randiappokon ismerkedni, míg másoknál ez a módszer nem működik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.02.
csillagjegy társkeresés randiapp

A társkereső alkalmazások manapság egyre nagyobb teret nyernek, mégis személytelen és nem is feltétlenül megbízható ismerkedést tesznek lehetővé, ezért azokon keresztül nem mindenki tud párt találni. Íme három csillagjegy, melynek képviselői a személyes találkákat részesítik előnyben!

Tinder
Te hogy ismerkedsz? Fotó: Pexels

Ikrek
A jegy szülöttei kíváncsiak, ezért kipróbálják ugyan az internetes ismerkedést, mégsem lesznek sikeresek benne. Mivel jó kommunikációs készségekkel vannak megáldva, sziporkáznak, ha személyes érintkezésről van szó. Jól tudják azt is, hogy a társkeresőkön mindenki a jobbik oldalát mutatja, ők viszont a valóságra kíváncsiak.

Skorpió
Bár nem mindig mutatja ki, érzelmes jegy, aki nem szereti sebezhetőnek érezni magát, ezért nem szívesen oszt meg személyes információkat alkalmazásokon keresztül, ahol sokan másnak adják ki magukat, mint akik valójában. A legjobb számára, ha személyesen ismerkedhet!

Bak
A hagyományos, bevált módszereket részesíti előnyben, ezért nem is próbálkozik az online társkereséssel. Nem akarja felszínes fecsegésekkel tölteni az idejét, és szerinte a randiappok nem adnak lehetőséget a mély beszélgetésekre. Nonverbális kommunikációra is szüksége van ahhoz, hogy ténylegesen megismerjen egy embert.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás