A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?





Egy tehetetlen apa segélykiáltása.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.30.
gyerek recept étel

Nagyon sok szülő számára ismeretes, hogy a gyerekek válogatósak. Bár vannak olyan kicsik, akik szeretik megkóstolni az új ízeket és szeretik a pocakjukat, a többséggel nem könnyű a táplálkozás. A kisgyerekek jelentős része megszeret néhány ételt, mást azonban nem hajlandó megenni. Ezt pedig csak nehezíti, amikor bekerülnek az oviba: ha egy étel rosszul sikerül, akkor jó eséllyel hosszú ideig nem akar majd hozzányúlni akkor sem, ha más készíti, és ha azt látja, hogy a barátai nem szeretnek bizonyos ételeket, akkor ő sem fogja szeretni. Egy aggódó édesapa azonban egészen más jellegű problémát tárt fel, amin teljesen kiakadt az internet népe. 

A gyerekek olykor nagyon válogatósak / A kép illusztráció 

Egy aggódó apuka arról számolt be, hogy egyre komolyabbak a családi viszályok otthon, noha közös gyerekük még csak négyéves. Elmondta, hogy feleségével tíz éve házasok, az azonban már a kapcsolatuk elején feltűnt neki, hogy kedvese elég rosszul főz. Mivel a férfi szeret a konyhában forgolódni, általában átvállalta a főzés feladatát. Négy éve azonban megszületett a kisfiuk, és a feleség van otthon vele. Ezért természetes, hogy ő főz otthon. 

Míg azonban a férj udvariasságból eddig mindent tűrt és bátran gyűrte le a förtelmesebbnél förtelmesebb étkeket, addig a gyermekszáj nem hazudik. A kisfiú undorodik az anyja főztjétől, és mára már ott tartanak, hogy egyáltalán nem akar enni. A helyzet akkor csúcsosodott ki, amikor a felesége tengeri herkentyűkből kívánt pörköltet főzni:

Lényegében bedobott egy csomó halat a fazékba, túlfőzte, beledobott néhány zöldséget (igen, a hal után tette bele a zöldségeket), majd hozzáad egy kis paradicsom konzervet, és hagyja egy ideig főni

- árulta el az apuka, aki elmondta, hogy moslékíze van minden ételnek.





 

Nos, ezt a kisfiú természetesen nem akarta megenni, mire a feleség tombolni kezdett: földhöz vágta a fedelet é elküldte a kicsit a francba. Most az apuka a Redditen próbál tanácsot kérni, hogy mit tegyen. Az internetezők nagyobbik része a feleséget hibáztatja, amiért 10 év alatt nem tudott megtanulni főzni. Mások azonban az apát támadják, amiért ezt nem az asszonnyal beszéli meg, hanem a neten árulkodik - írja a Mirror

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás