A budapesti buszon utazó medveanyó kapcsán azonnal elindultak a találgatások, hogy vajon ki is lehet ő. Az egyértelmű volt, hogy nagyon kedves nőről lehet szó, mind a szívmelengető ruházat, mind a barátságos tekintet miatt. A feltételezést megerősítik a történetek, amiket egy kis kutatás után megtudtunk a hölgyről.

 

Felkutattuk és összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amiket tudni lehet a hölgyről:

  • Nagyon szereti a macikat, ami az öltözetéből önmagában is egyértelmű, de egy korábbi interjúja során, még több kiegészítőjéről kiderült, hogy a kedvenc állatát ábrázolják.
  • A brummogóimádata egy plüssgyűjteményben is megmutatkozik, ami, mint kiderült, Magyarország egyik legjelentősebb kollekciója is egyben. Körülbelül 20 éve gyűjti a mackókat, ami mostanra több ezer példányból áll, és mindenféle medve megtalálható közöttük, sőt több olyan darab is van, ami már utazott is.
  • Még saját kiállítása is volt az egyik művelődési házban: Maci Kiállítás néven. Ekkor sokak számára megtekinthetővé váltak a válogatott darabok. A látványosabb bemutatás kedvéért a mackók saját életükbe engedtek betekintést, különféle élethelyzetekbe helyezték el őket, attól függően, hogy milyen maciról volt szó.
  • Az egyik nagy budapesti plázában egy adománygyűjtő macifesztiválhoz is odaadta a mackóit, a jótékonysági macigyűjtés alatt több száz játék gyűlt össze. A játékok nagy része a rákóczifalvi Macimúzeum darabjaiból és Méhész Ottóné gyűjteményéből álltak, amiket a szervezők akkor a Bethesda Gyermekkórháznak és más gyermekjóléti intézményeknek juttatták el.
  • A veséjével segített az egyik ismerősén, amikor a veseelégtelenség miatt új szervre szorult. A történet különlegessége, hogy látogatásakor csak annyit mondott az ismerősének, nem vitt semmit ajándékba, csak a veséjét.