Mérleg Újhold: varázslatos hatással lesz az életünkre, ez vár ránk!

A Nap a mérleg jegyébe lépett, október 2-án pedig jön a Mérleg Újhold. Az Újhold mindig valami újnak a kezdete, tökéletes lehetőséget ad a tervezésre és ahhoz, hogy új dolgokba vágjunk bele. De mit hoz mindez akkor, ha a Mérleg jegyben áll?



Megosztás
Szerző: K. D. R.
Létrehozva: 2024.09.28. 20:00
Mérleg Újhold jegy gyógyulás

A Mérleg hava sokak számára az év egyik legkedveltebb periódusa, hiszen harmonikus, könnyed és romantikus. De ne feledjük: komoly változásokat is hozhat az életünkbe, hiszen a Mérleg kardinális jegy!

Mérleg
A Mérleg hava a kapcsolataink megerősítésére szolgál, melyben az Újhold is segít (Fotó: Pexels – Képünk illusztráció!)

Gyógyulást hozhat az életünkbe az Újhold a Mérlegben

Szerdán kezdődik meg az új holdciklus, ami mindig megújulást és valami újnak a kezdetét ígéri. Mindez ráadásul most a Mérleg jegyében lesz, ami segít a harmónia, az egyensúly megteremtésében. A Mérleg az igazságszolgáltatás jegye is, ezért az évnek ebben az időszakában a méltányosság és az igazságosság jellemző mindannyiunkra – írja az Asronet.

Az újhold egy nagyon fontos esemény, hiszen az, hogy mit teszünk ezen a napon, hatással lehet a következő 28-29 napunkra, vagy még tovább! A Hold ilyenkor szinte teljesen eltűnik, majd újra elkezd növekedni, így érdemes lekövetni égi kísérőnk mozgását és magunkba nézni, megtisztítani a környezetünket a felesleges tárgyaktól és érzésektől, kapcsolatoktól, fájdalmaktól egyaránt. A Mérleg Újhold mindezt azzal tetézi, hogy esélyt ad a személyes fejlődésünkre, főleg abban, hogyan viszonyulunk másokhoz. Valódi gyógyulást hozhat az életünkbe, főleg a kapcsolatainkban!

Mérleg Újhold
A Mérleg Újhold gyógyító erővel érkezik október 2-án, szerdán (Fotó: muratart / Shutterstock)

A Mérleg hava a társasági élet kiemelt időszaka

A Mérleg hava a horoszkóp szerint a társasági életnek is egy kiemelt időszaka. Ilyenkor mindannyian többet találkozunk barátokkal, jobban igényeljük a társaságot, szívesen megyünk moziba egy-egy jó filmre, vagy bármilyen társasági-kulturális eseményre. Ez kiváló lehetőséget ad arra, hogy a kapcsolatainkra figyeljünk és egyenesbe hozzuk azt, amit kell. Megoldatlan konfliktusokat bogozhatunk ki, a harmóniára és a kiegyensúlyozottságra törekszünk, akárcsak a piaci mérleg. 

A Mérleg, mint kardinális jegy komoly változásokat hozhat az életünkbe, így ha esélyt adunk a Mérleg Újholdnak, hogy begyógyítson mély sebeket és lelki töréseket, akkor akár a baráti-, családi-, vagy szerelmi kapcsolatainkban is bekövetkezhet a régóta várt változás. Itt az ideje a vitákat tisztességesen és megnyugtatóan rendezni és átszervezni életünk azon részeit, amik nincsenek egyensúlyban. Ezért később hálásak leszünk magunknak. Az Újhold ereje mindig segít abban, hogy valami új dologba fogjunk, céljainkra figyeljünk és megtervezzük a következő lépéseket, leverve lábunkról a múltbéli rossz dolgok porát. Tisztítsuk hát meg lelkünket és kapcsolatainkat is a Mérleg jegyében, hogy a harmónia és az egyensúly vehesse át a szerepet életünkben! 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás