Felfoghatatlan fájdalom: édesanyja karjaiban hunyt el a 2 éves angyalarcú kisfiú





Az orvosok először még nyugtatták a szülőket, hogy nincs baja a kisfiúnak, csak átmenetileg bénult le az arca egyik fele.



Megosztás
Szerző: P. Flóra
Létrehozva: 2024.02.17.
Dax bénulás gyerekhalál

Egyik pillanatról a másikra lett rosszul, és hunyt ki az élet egy kétéves angyalarcú kisfiú szemében. A gyermek betegségével a család orvoshoz fordult, de megnyugtatták őket, hogy csak egy átmeneti gyengeségről van szó, nem lesz tartós az arca bénultsága. A valóságban a kis Dax Peek valami sokkal rosszabbal küzdött.

Fotó: Devon Peek

A család folytatta a Disneylandi nyaralásukat, nevetgéltek, hullámvasutaztak, élvezték a franciaországi vidámpark varázsát. De a világuk összeomlott, amikor visszatértek az Egyesült Királyságba. A skóciai Dunbarból származó Dax néhány napon belül hányni kezdett, elvesztette egyensúlyát, és nehezen tudott egyenes vonalban haladni.

„Egészen más volt, mint az a kisfiú, aki általában a nővérével rohangált. Rendkívül aggódtunk” – mesélte Devon, az édesanya.

Kórházba szállították, ahol az MRI-vizsgálatok akusztikus neurómát mutattak ki - egyfajta nem rákos (jóindulatú) agydaganatot. Sajnos Dax állapota romlott, és a daganat a következő hat hétben agresszíven növekedett. Az eltávolítását célzó műtétet követően egy ritka lágyrészrákot diagnosztizáltak nála. Devon és Jonny abban reménykedtek, hogy fiuk kemoterápiája működött. De a további vizsgálatok azt mutatták, hogy a szörnyű rák átterjedt a gerincére, és az orvosok nem tehettek mást.

Dax teste nem tudott felépülni, és a szülei meghozták azt a szívszorító döntést, hogy hazaviszik. Nem sokkal később édesanyja karjaiban halt meg.

Devon azt mondta: "Dax elvesztése szétzúzta az életemet. Egy pillanatig megvolt a tökéletes család – a két gyerek, a szép otthon –, aztán hirtelen jött Dax rákja, és elragadta a gyermekünket. Magadat is elveszíted, ha meghal egy gyermeked".

(via)

 









Ezeket olvastad már?
Magyar Péter öngyilkosságot hazudott

Magyar Péter öngyilkosságot hazudott

Baj van: az egész kórházat evakuálni kellett, utcára kerültek a betegek

Baj van: az egész kórházat evakuálni kellett, utcára kerültek a betegek

"Idős nőket tart fogva, csicskáztat" - rejtélyes férfi tartja rettegésben az újbudaiakat

"Idős nőket tart fogva, csicskáztat" - rejtélyes férfi tartja rettegésben az újbudaiakat

Erre ki számított? Itt az újabb fordulat az időjárásban

Erre ki számított? Itt az újabb fordulat az időjárásban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás