Az ország legnagyobb karácsonyfájává változott a Megyeri híd – videó

Idén már harmadik alkalommal öltözik ünnepi fényekbe a Megyeri híd.



Megosztás
Szerző: F. R.
Létrehozva: 2023.12.05.
ünnep Megyeri híd karácsonyfa díszvilágítás Budapest

Az M0-s autóút északi szakaszán található Megyeri híd újra karácsonyi hangulatba öltözik, ahogy a híd két monumentális pilonja harmadik éve változik át hatalmas karácsonyfává. A 100 méter magas „fák” december 3-tól egészen december 31-ig ragyognak zöld fényben, ünnepi hangulatot varázsolva az autósoknak és az arra járóknak.

Ünnepi fénybe öltözött, idén már 3. alkalommal Fotó: Mediaworks (2022)

Különlegességgel is készülnek

Az egyedülálló attrakció idén tovább fokozza az ünnepi varázst. December 17–27. között a híd két pilonja közötti üveges részre speciális díszfényeket helyeznek el, amelyek még tovább emelik az ünnep fényét. Ezzel szó szerint feldíszítik a Megyeri híd két hatalmas karácsonyfáját, és egyedülálló látványosságot teremtenek.

Hatalmas karácsonyfa Fotó: Máthé Zoltán (2022)

Nagy sikere van

A Megyeri híd karácsonyi díszvilágítása azonnal népszerűvé vált a közösségi médiában, rengetegen posztolnak lelkesen az ünnepi fények láttán. Tipikus kommentek:

De jó 🙂 Kizárólagos kedvencem!”, „Fantasztikus! Boldog ünnepeket kívánok a Közút munkatársainak!”

„Imádom a híd karácsonyi kivilágítását! Napi ingázás során örömteli élmény. Köszönjük!

Ha élőben is meg szeretnéd csodálni ezt az impozáns karácsonyi látványt, itt van néhány fontos tudnivaló:

🔸 Ha autózol a hídon, ne állj meg a leállósávon fotózni, mert veszélyes! Azt csak műszaki hiba esetén lehet használni!

🔸 Ha emlékezetes képeket készítenél, parkolj a 2-es főút felől közelítve a híd pesti hídfő alatti részén, majd gyalog vagy kerékpárral közelítsd meg a látványosságot.

🔸 Kérjük, vezess óvatosan, tartsd be a követési távolságot, és figyelj a többi közlekedőre a hídon. Digitális kijelzőkön is külön jelzik majd, hogy különleges látványban lehet részed.

🔸 A dunakeszi mérnökség szakemberei rendszeresen ellenőrzik a forgalom zavartalan lefolyását és a leállósáv szabályos használatát az útellenőri szolgálaton és a hídon található forgalomfigyelő kamerákon keresztül!

Íme videónk:

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás