RETRO RÁDIÓ

Szállj velünk a Budaörsi Airshow-n augusztus 19-én!

Idén is különleges programmal várja a repülés szerelmeseit az ötödik Budaörsi Airshow augusztus 19-én. Régi és új repülőgépek, légi és földi bemutatók, kiállítások és gyermekprogramok is várják az érdeklődőket a Budaörsi Repülőtéren.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.15.
Módosítva: 2023.08.15.
Budaörs esemény repülőgép

Izgalmas légi bemutatókkal, földi látványosságokkal és gyermekprogramokkal várja az egész családot az immár ötödik alkalommal megrendezett Budaörsi Airshow.

 

Augusztus 19-én, szombaton a Budaörsi Repülőtér ad otthont az egész napos, ingyenes családi rendezvénynek. A légi bemutatók, különleges, régi és új, civil és harci légi járművek bemutatója mellett családi és gyermekprogramok is várják majd a kilátogatókat.

A repülés szerelmesei idén is lenyűgöző műrepülő-bemutatókat láthatnak. Besenyei Péter, Rohács Tamás, Vári Gyula, Veres Zoltán bemutatói kápráztatják el a kilátogatókat. A Retro Sky Team műsorában második világháborús repülőgépek jelennek meg, számtalan show-elemet felvonultatva. Különlegességként idén a Beech Expeditor is felbukkan Budaörs egén, valamint a Hawks of Romania Aerobatic Team is. Mindezek mellett egész napos légi parádéval, meglepetésekkel várják a szervezők a látogatókat, sőt lehetőség lesz helikopteres sétarepülésre is.

 

A kicsiket gyermeksziget várja, valamint értékes nyereményekért versenghetnek a gyerekkvíz során. A földi járművek szerelmeseit katonai gépjárművek kiállítása várja az eseményen. A megéhezők „újratöltéséért” a gasztroudvar felel majd, míg a különleges nap örök emlékét repülős ajándéktárgyak formájában akár haza is vihetik a látogatók.

 

Az eseményre a belépés ingyenes.

További részletek, naprakész információk az esemény Facebook-oldalán találhatóak.

A rendezvény aranyfokozatú támogatói: Szerencsejáték Zrt., MVM Zrt., MTÜ, MVM Next, Energiakereskedelmi Zrt., HungaroControl

További támogatók: Fly-Coop Légiszolgáltató Kft., Goldtimer Alapítvány, Honvédelmi Sportszövetség

Ezeket olvastad már?
„67 évesen szültem először, ma 70 vagyok és van 3 gyerekem"

„67 évesen szültem először, ma 70 vagyok és van 3 gyerekem"

A rászorultaknak gyűjtenek élelmiszereket

A rászorultaknak gyűjtenek élelmiszereket

Mutatjuk: ennyi iskola zár be a rossz időjárási viszonyok miatt

Mutatjuk: ennyi iskola zár be a rossz időjárási viszonyok miatt

Szilágyi Áron három olimpiai arany után újabb csodára készül

Szilágyi Áron három olimpiai arany után újabb csodára készül

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás