Biciklis kamasz fiút gázolt halálra egy terepjáró





A kisfiúnak esélye sem volt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.11.
baleset halál személyautó rendőr

Az utcai terepjáró manapság már státuszszimbólumnak számít. Ha választani kell egy személyautó és egy utcai terepjáró között, akkor a legtöbb ember hezitálás nélkül az utóbbit választja. Hiába fogyaszt többet, nagyobb és kényelmesebb az ilyesféle kocsi, ráadásul a presztízsértéke igen nagy. Egy ilyen népszerű terepjáró gázolt halálra egy kamasz fiút. 

gyertya gyász
A kamasz fiúnak esélye sem volt / Fotó: Pexels

A fiú éppen biciklizett, amikor egy Ford Ranger átgázolt rajta. Noha a rendőrök azonnal kiérkeztek a helyszínre, a gyereken már nem tudtak segíteni, mert a helyszínen meghalt. A nyomozás gőzerővel zajlik: a kocsi sofőrjét, egy 50 év körüli férfit már letartóztattak, a család pedig gyászol. 

A sofőr egyébként nem állt meg a baleset helyszínén, hanem – a fiút hátrahagyva – továbbhajtott, a rendőrség azonban hamarosan kézre kerítette. Állítása szerint azon az útszakaszon nem tudott megállni, ezért hajtott tovább. Jelenleg őrizetben van a gázoló, és megkezdték a kihallgatást. A The Sun arról értesíti az angol olvasóit, hogy amennyiben valaki látta a balesetet, az haladéktalanul jelentkezzen. 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás