Akciófilm a VI. kerületben: tetőkön át üldözték az életfogytiglanos amerikai sittest a magyar zsaruk





A rendőrök mindent bevetettek, hogy elfogják a szökevényeket.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.12.
zsaru nap életfogytiglanos rendőr

Elképesztő, filmbe illő üldözés zajlott a VI. kerületben, a Podmaniczky utcában július 6-án: a rendőrök két veszélyes, körözött külföldi bűnözőn ütöttek rajta egy időben. Egyikük hihetetlen módon próbált meg elmenekülni.

A hatóságok a tetőn át is követték a menekülő bűnözőt Fotó: Police

A két férfi, bár egymástól teljesen függetlenül követték el cselekedetüket, egyben mégis azonos volt a sorsuk: mindketten menekültek a külföldi igazságszolgáltatás elöl. Ehhez pedig Magyarországon találták meg a szerintük ideális helyet: 32 éves, ausztrál-indiai kettős állampolgár Milesh 
T.-t garázdaság, míg 25 éves Michael Andrew D. V.-t a veszélyes, drogként forgalmazott fentanillal kapcsolatos húzásai miatt kereste az amerikai rendőrség. Nem csoda, hogy megléptek: Milesh T.-t ugyanis korábban már 3 évre és egy hónapra ítélték, míg amerikai társára pedig életfogytiglani börtönbüntetés vár hazájában.  

A magyar zsaruk idő közben kapták meg a fülest arról, hogy a két férfi együtt tengeti napjait egy budapesti belvárosi lakásban, így a külföldi hatóságokkal együtt működve megkezdték a két férfi rejtekhelyének felderítését. Hamarosan rájuk is bukkantak és rajtuk ütöttek az egyik VI. kerületi ingatlanban. 

Az amerikai nyomozó szervektől kapott információk szerint feltételezni lehetett, hogy a két férfi közösen bujkál Budapesten. Pontos tartózkodási helyüket az NNI nyomozói azonosították és július 6-án ütöttek rajtuk a Podmaniczky utcai lakásban

 – tájékoztatott a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda. 

Az egyik elfogott bűnöző Fotó: Police

A zsaruk váratlanul törtek rá a két fickóra, akik közül Michel Andrew nem adta magát könnyen: menekülőre fogta, és a tetőre mászva próbált meg egérutat nyerni. Bár az ablakon még sikerült kimásznia, nem sokáig tartott a diadala: a rendőrök már az ablak után nem sokkal, a tetőn elfogták. A két férfi egyelőre Magyarországon vár a sorsára.

Mindkét férfit őrizetbe vették, kiadatásukról a későbbiekben döntenek 

– tette hozzá az NNI. 

Azonban nem csak hazánkban gyűlt meg baja a hatóságoknak a külföldiekkel: egy nappal a magyar elfogás után Izraelből hoztak haza a rendőrök egy magyar bűnözőt. M. József ellen már évek óta körözés volt érvényben, miután közösségi oldalakon ismerkedett meg és létesített szexuális kapcsolatot pénzért, otthonban nevelkedett kiskorúakkal. A 40 éves férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. 


 





 





Ezeket olvastad már?
Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás