Zsidró Tamás a múlt hétvégén kapta meg az oltást, amiről örömmel számolt be a nézőknek és a két műsorvezetőnek, Orosz Barbarának és Istenes Lászlónak. A mesterfodrászt Skype-on kapcsolták be a beszélgetésbe, nagyon humorosan kezdődött a beszámoló.

Teljesen jól vagyok. A humorom is megmaradt, az angolom nem lett jobb” – kezdte a tudósítás elején a mesterfodrász. Zsidró Tamás a brit AstraZeneca-oltást kapta meg, mint elmondta semmiféle mellékhatást nem érzékelt, egy kis vállfájdalmon kívül. „Semmit nem éreztem, a vállam egy kicsit másnapra fájdogált, de dolgoztam vele, úgyhogy egyáltalán semmi problémám nem volt, hála istennek! Az az igazság, hogy én kicsit elnéztem ezt az SMS-dolgot, és nem vettem észre, hogy lemondták az én oltásomat. (…) Másnap reggel gyanútlanul odamentem a Korányiba, és fantasztikus volt, mert teljesen egyedül voltam! Nagyon helyesek voltak, hat katona fogadott. Olyan érzésem volt, mint amikor a díszszázad előtt megy valami rangos személyiség. Utána fél órával később, a várakozással együtt végeztem is” – mondta el a sztárfodrász.

A két műsorvezető még azt is megkérdezte Zsidró Tamástól, hogyan érezte magát az elmúlt egy évben, mennyire viselte meg koronavírus-járvány. A sztárfodrász elmondta, hogy szerencsére őt annyira nem viselte meg, hiszen 5 hét kivételével mostanáig végig dolgozta az évet. Azt is elmondta, hogy eleinte lassan tértek vissza a vendégek, de idővel visszaerősödött a forgalom. „Én beszereztem egy speciális gépet, ami vírusmentesíti az üzletemet” – fogalmazott a sztárfodrász.