Rácz Bélának (35) és kedvesének külön kellett töltenie a Valentin napot, miután Norina kórházba került. A szerelmesek májusra várják első közös babájukat, így nagy volt a riadalom, amikor kiderült a baj. Mészáros Norinát ráadásul súlyos nőgyógyászati problémával, méhszájseb miatt kellett operálni. Így nemcsak Young G kedvese, hanem születendő gyermeke is veszélybe került.

„Norina már a hatodik hónapban jár, május végére van kiírva. Az már az első vizsgálatok során kiderült, hogy veszélyeztetett terhes, de közben kialakult egy nőgyógyászati problémája is, ami miatt hétfő reggel meg kellett műteni, nehogy korai szülést eredményezzen. Ez alapból egy rutinműtét lett volna, de a baba miatt komplikált volt. Most a szövettan eredményére várunk. Nem egyszerű a helyzet, mert vérzékeny és vashiánya is van, de igyekszünk pozitívak maradni” – mondta a Blikknek Béci, aki a koronavírus-járvány miatt nem látogathatja kedvesét a kórházban.

Fotó: Metropol

Young G egyébként méltatlannak találja a kórházi körülményeket, ugyanis hiába visz minden nap kedvesének meleg ételt, azt rendszerint már kihűlve kapja meg, amit az intenzíven megmelegíteni sem tud. Elkeserítőnek találja, hogy az emberek a mínuszban az épület előtt várnak, de hálás az egészségügyi dolgozóknak, akik erejüket megfeszítve folytatják a munkájukat.

„Két szerettemért aggódok, ami szörnyű dolog. Hiába vagyok folyamatosan kapcsolatban a kórházzal, az orvosokkal, hogy tudjam, mi történik Norinával és a babával. Látszik, hogy mindent megtesznek értük, és mindig nyugtatnak, de nem tudhatom, pontosan mi történik odabent. Annyira szeretném, hogy bemehessek és meglátogassam, fogni szerettem volna a kezét akkor is, amikor az intenzív osztályon feküdt. Norina egy nagyon erős nő, de el vagyok keseredve, amiért egy ilyen nehéz helyzetben nem lehetek mellette. A babára a probléma nem hat ki, koraszülés sem lehet. A kórház a legjobbat biztosítja Norinának” – fogalmazott a rapper, aki bízik benne, hogy szerelmét hamar kiengedik, de az is előfordulhat, hogy Norina a szülésig bent marad.