– A nyár minden szakmabelinek húzós, ez alól én sem vagyok kivétel. Júniustól szeptemberig be vagyok táblázva, de a hétköznapokat így is a gyerekekkel tudom tölteni. Szerencsére a lányok már nagyok, nincs velük gond, és egyébként is jó dolguk van, mindkét nagyszülőnek van a Balatonon nyaralója, úgyhogy egész nyáron ott strandolnak – árulta el Wolf Kati, aki mindig megtalálja a munka és a magánélet közti egyensúlyt, a kettő ugyanis remekül kiegészíti egymást.

– Teljesen másképp működöm a színpadon, mint otthon édesanyaként. Nagyon különbözik a kettő egymástól, hisz a munkámban csak magamra koncentrálok, ott én vagyok középpontban, utóbbinál pedig egyértelműen a család, a gyerekek. Janka 15, Luca pedig 10 éves, és noha a nagyobbik már kamaszodik, nincs okom panaszra, nagyon jó fejek. Mindkettőjüknek van már terve a jövőre nézve, a nagyobbik imád olvasni, és ő maga is ír, a kisebbik pedig csodálatosan rajzol. Emellett atletizálnak, és noha az utóbbi időben már nem olyan lelkesek, próbáljuk őket motiválni, a gyermekkori sport ugyanis elengedhetetlen – magyarázta Kati, aki tökéletes alakját szintén a sportnak köszönheti.

– Kicsi korom óta sportolok, meggyőződésem, hogy ennek köszönhetem az alakom. Persze jó a genetikám is, de a filigrán testalkat nekem sincs ingyen, folyamatosan meg kell érte dolgoznom – tette hozzá.

Wolf Kati nem csak a színpadon ad bele mindent Fotó: Archív