Weisz Fanni egyik nagy álma, hogy kisbabája születhessen, ám eddig még nem adatott meg a sorstól. A modell tavaly elvált férjétől, Hajmásy Pétertől, és azóta még nincs hír új lovagról. A siket szépségkirálynő azonban már 16 éves kora óta az anyaságról álmodik.

„Szeretnék olyan anyuka lenni, mint az édesanyám”

„Már tizenhat évesen is álmodoztam az anyaságról. De hiszem, hogy semmi nem történik véletlenül, és minden akkor történik, amikor az ideje eljön. Semmit nem szabad sürgetni. Fontos, hogy akkor érkezzen baba a családba, mikor minden feltétel adott hozzá, és amikor legalább annyi biztonságot tudok neki adni, amennyit mi is kaptunk a bátyámmal. Szeretnék olyan anyuka lenni, mint az édesanyám – vallotta be a Borsnak Fanni.

Fanni anyukájával Fotó: Bors/BS

Nincsenek aggályaim, mert szerintem egy jó anya folyton éber és figyeli a gyermekét. Ráadásul ma a technológia csodáival már minden könnyedén megoldható. A jelnyelvre akár halló lesz, akár siket, már babakorban megtanítom. Előbb fogunk kommunikálni, mint a halló családokban. Mitől kéne félnem? Nem félek én már semmitől! – jelentette ki a siket szépségkirálynő.