VV Anett ayahuascateás szeánszától volt hangos a média az elmúlt napokban, barátok, barátnők szólaltak meg és szakemberek, de eddig ő maga nem mondott semmit élete valószínűleg eddigi egyik legborzalmasabb élményéről. A volt valóságshow-sztár erre nem is lehetett képes eddig, hiszen nagyon rossz állapotban volt, a lába több helyen is eltört. Most azonban megtörte a csendet és a kórházból a közösségi oldalán üzent az érte aggódóknak.

Ebben leírta, hogy még mindig kórházban van, az utolsó műtét vár rá. Nagyon hálás az orvosoknak, mert szerencsére semmilyen negatív károsodás nem marad hátra az átélt borzalmas eset után. Megígérte, hogy majd mindent el fog mondani arról, hogy pontosan mi is történt vele, de azt kiemelte, nagyon szégyelli magát a történtek miatt és elismerte, óriási hibát követett el.

Bár még a részleteket nem árulta el, de VV Anett elismerte, óriási hibát követett el Fotó: RTL Sajtóklub

Bár még a részleteket nem árulta el, de VV Anett elismerte, óriási hibát követett el Fotó: RTL Sajtóklub

Mozdulatlanul kellett feküdnie napokig

Anettnek mozdulatlanul kellett feküdnie a pécsi kórházban, miután öntudatlan állapotban bukkant rá Siklós mellett egy idős férfi, aki kora reggel kapálni indult a szőlőjébe. Azonnal értesítette a helyi szerveket, akik a kiérkezésüket követően látták, hogy Anett öntudatlan állapotban fekszik, és súlyos sérüléseket szenvedett. Miután kórházba szállították, kiderült, hogy szilánkosra tört a bokája, és bordatörése is van. A sérülések pontos okát egyelőre homály fedi.

Annyi már kiderült azóta, hogy Anett többedmagával egy teaszeánszon vett részt, amelyen tudatmódosító hatású teakeveréket ivott. Az, hogy pontosan mi is történt, még mindig nem lehet tudni. A szintén a szertartásban részt vevő barátnője, Sáfrány Emese elárult már részleteket, de ebből sem derül ki, hogy Anett hogyan kerülhetett ilyen állapotba.