Voksán Virág és párja, Laci elsőként szerepelnek együtt egy tévéműsorban. A TV2 csatornán nemrég induló Drágám, add az életed! című páros vetélkedőben vesznek részt közösen, ahol más celebpárokkal mérik össze az erejüket.

Voksán Virág és partnere, Laci elsőként szerepelnek a tévében közösen Fotó: TV2

Virág férjét korábban azért nem láthatta még a közönség, mert a DJ szigorúan odafigyel rá, hogy a magánéletüket ne a nyilvánosságnak éljék. A lemezlovas a Borsnak nyilatkozott.

„Nagyon sokszor kértek már föl minket közös fotózásra, egyetlen egy alkalommal tettünk kivételt” – mondta el Virág a lapnak. – „Sajnos rengeteg támadás ért engem, biztosan azért nem mutatom meg Lacit, mert nagyon öreg, csúnya vagy olyan vád is ért, hogy nem is létezik. A párom soha nem akart szerepelni, hiszen neki civil foglalkozása van, és nem is szereti ezt a világot” – fejtette ki a DJ. Virág szerint a jövőben sokáig nem is fognak többet szerepelni a televízióban.

Nekünk fontos a magánéletünk, szeretnénk magunknak megtartani. Úgy gondoljuk, hogy a túlzott médiaszereplés rossz hatással lehet egy kapcsolatra. Nem egy példát láttunk arra, hogy a sztárvilágban mennyi házasság ment tönkre, akik reflektorfényben élték a mindennapjaikat. Mi ezt nem szeretnénk” – árulta el a lemezlovas a lapnak, aki az Instagram-oldalán is megosztott egy fotót a résztvevő párokról, a képet ide kattintva tudjátok megtekinteni.