Más főzőműsoroktól eltérően nem egy csillogó luxuskonyhában látja vendégül riportalanyait hétről hétre, hanem újlipótvárosi otthonának apró, szerényen felszerelt konyhájában teszi próbára a honi sztárvilág és közélet vállalkozó szellemű képviselőit – számolt be a hírről a Ripost.

Fotó: Ripost

Ez nem egy klasszikus főzőműsor, hanem inkább interjú, ami közben főzünk egy finom ételt. Vagy nem finomat, ez csak a végén derül ki. Van egy állandó epizodistánk, Füge, a magyar vizsla, aki nagy örömmel végzi a minőségellenőrzést. Ő a házunk aljában található Hog Pub sztárja. Az elkészült ételt a pub személyzete, vagy kedvenc kocsmám, a Vidor törzsközönsége kóstolja. Hogy melyik, azt a sztárvendégem dönti el. Reméljük, hogy a Körmendi konyhájában érdekesebb interjúkat készítünk Hunyadi kollégával, mint a mostanában megszokottak. Ha az a trend, hogy ehhez főzni kell, hát főzünk, de a magunk stílusában.„ – mondta el induló műsoráról Körmendi Gábor, aki régi jó barátjával, kollégájával, Hunyadi Tamással együtt igyekszik kizökkenteni vendégeit a megszokott interjúhelyzetekből. Az első adás vendége Kádár Tamás, a Sziget cégvezetője, aki mások mellett arra is választ ad, mihez kezdenek a Hajógyári szigeten hagyott sátrakkal, meddig létezhet a cég fesztiválok nélkül és milyen kapcsolatban vannak Orbán Ráhellel.