Huszonkét év után is odáig van egymásért David és Victoria Beckham. A Spice Girls egykori tagja 1999-ben ment feleségül a jóképű focistához, és bár a házasságuk megélt egy-két vihart, úgy tűnik, a kapcsolatuk erősebb, mint valaha. Ezt bizonyítja azaz Instagramon megosztott fotó is, amit Victoria tett ki.

„Szeretlek” – üzente Davidnek a romantikus képen, amelyen jól látszik, hogy nem csak a Posh Spice-ként ismert üzletasszony, de a férje is jobban néz ki, mint valaha.

Pedig nem volt mindig ilyen felhőtlen a viszonyuk. 2004-ben óriási botrányt keltett a focista egykori asszisztense, Rebecca Loos, aki a sajtóban tálalt ki arról, hogy nem csak a klasszikus munkaköri feladatok tekintetében tett a világsztár kedvére. Szeretői viszonyuk és a nyilvánosság elé kikerült szaftos részletek éket vertek a házaspár kapcsolatában, de Victoria végül – megőrizve a büszkeségét – megbocsátott a férjének.

Jóllehet, David állítólagos félrelépéseiről azóta is több pletyka szárnyra kapott az elmúlt években, a házaspár szövetsége azonban mindennél erősebb. Ez nem is csoda, hiszen a szerelem és a gyermekeik mellett óriási, 135 milliárd forintos álomvagyonuk is összeköti őket.

A Beckham-házaspár között dúl a szerelem

A Beckham-házaspár között dúl a szerelem (Forrás: Instagram)