A testi-lelki egyensúly a hírességek számára is igen fontos. Vásáry André, hogy formába hozza magát, a jóga mellett elkezdett személyi edző segítségével is sportolni, aminek csak jótékony hatását érzi. André számára az edzés felér egy terápiával és úgy érzi, rátalált a lelki békéjére.

Az énekes életében még nem állt vissza minden a koronavírus előtti időszakra, azért vannak kisebb-nagyobb koncertjei, fellépései. A nyarat azonban egy kis tengerentúli kikapcsolódással kezdi.

Irány Amerika

André elárulta lapunknak, hogy hamarosan Los Angelesbe megy egy kicsit kikapcsolódni.

– Ott vannak barátaim, és én nagyon-nagyon szeretem. Voltam már többször, tanultam is kint az államokban. Már nagyon várom, mindig izgalmas, teljesen más világ – mesélte boldogan az énekes.

Személyi edzés, jóga, helyes táplálkozás

Vásáry André szemmel láthatólag bomba formában van. Az énekes elárulta lapunknak, hogy mi a fittsége titka. A jóga mindig is az élete része volt, egy baleset miatt azonban egy darabig pihentetnie kellett ezt a sportot, de most úgy érzi, újra elkezdheti. A jóga mellett pedig már személyi edzővel is edz.

– Nem az a cél, hogy hatalmas izmaim legyenek, hanem önmagamhoz képest szeretném karbantartani magam. Megpróbálok odafigyelni az étkezésre, ami számomra elég nehéz, mivel nagyon édesszájú vagyok – vallotta be az énekes, aki hozzátette, hogy azért rendszerint sikerül ellenállnia a kísértésnek. – Különösen a Covid idején gondoltam azt, illetve barátaim és szakemberek is tanácsolták, hogy a testmozgás mindig jót tesz. Én egyébként nem vagyok egy „nagy sportos”, de amióta edzegetek, azóta már én is érzem, hogy ez nemcsak a kinézetére hat az embernek, hanem a lelkére is. Az edzés alatt teljesen elfeledkezem a problémáimról, és utána már egy kicsit máshogy látom a dolgokat. Úgyhogy mindenkinek ajánlom, és soha nem késő elkezdeni!

Vásáry André

Fotó: Knap Zoltán/BORS

Az egyedüllét hasznos

– Én nagyon barátközpontú voltam, tehát állandóan társaságba mentem, most pedig valahogy azt veszem észre, hogy nagyon szeretek egyedül lenni, ami szerintem egy nagyon jó jel, ahogy hallottam a különböző szakemberektől. Barátokkal már sokkal inkább szeretek nyugisabb dolgokat csinálni, mint például moziba, színházba vagy vacsorázni menni. Remélem, nem is jön vissza az az időszakom, amikor bulikon, tömegben akartam tombolni.