Tóth Gabi szombat este Instagram-oldalán élőben jelentkezett. Azon ritka alkalmak egyike volt, amikor a követők kérdéseire válaszol. Sok téma felmerült, köztük az is, hogy tudnak férjével dolgozni kislányuk mellett. A Sztárban sztár leszek! mestere őszintén válaszolt, és elárulta, akad bőven segítsége.

Fotó: Knap Zoltán (BORS)

Hanni most a nagyszülőknél van. Nagyon élvezi, hogy tőlük is kap valami újat. Gyakran teszik fel nekem azt a kérdést, hogy tudok, tudunk Gáborral dolgozni gyerek mellett. Nagy a család, és óriási szerencsénk van. Merek tőlük segítséget kérni. Ezt azért mondom, hogy sok olyan barátunk, ismerősünk van, családosok, kisgyerekesek, akik azért nem akarnak kérni, mert úgy gondolják, annak ára van, és inkább nem szólnak, inkább megrokkan a teher alatt, és mindent egyedül próbál meg csinálni”fejtegeti az énekesnő.

„Én a saját értékrendem szerint annak a híve vagyok, ahogy régen nagyanyáink, felmenőink, őseink kolóniában több generációban nevelték együtt a gyerekeket, én ezt próbálom Hanninak is átadni. Ezáltal annyi féle minőségi szeretet tud bezsebelni, amitől még színesebb lesz az érzelmi tára, a világa, a gyermekkora. Ha visszaemlékszem, a legszebb élményeink mindig a nagyszüleinknél volt. A mi szüleink sokat dolgoztak. Nekem is sokat segítenek a nagyszülők, és a testvérem, Vera is. Attól, hogy neki még nincs gyereke, ugyanúgy mindent gyönyörűen segít és csinál. Általában mindig visszük magunkkal a kislányunkat, de most a covid és egyéb vírusok miatt kicsit óvom a Hannit, és parásabb vagyok” – fejtette ki az élő videóban.