Napok óta megy a kommentháború és a cicaharc Tóth Gabi és Tóth Andi között, ami Andi posztja miatt robbant ki, ám most kiderült, mi van a háttérben, mi az igazság. A Life TV szerdán adásba kerülő Bréking! című műsorában az egyik meghívott vendég, Balázs Andi is megszólalt a Tóth lányok civódásáról. A színésznő tisztázta, honnan is indult az egész viszály – írja az nlc.hu.

„Ebben a csoportban több mint 200 ember van. Én benne vagyok ebben a csoportban. Itt egymást fikázzuk. Itt semmi más nem történik, röhögünk nagyokat, elküldünk egymásnak dolgokat. Ebben a csoportban az Andi is benne van. Nem az volt, hogy ő ezt meglátta és kiborult. Ugyanúgy benne van ebben a csoportban, ő is hozzászólhatna. Ehelyett ő kivette a posztot, és azt mondta, hogy egy zárt csoportban őt pocskondiázzák, és a művészvilág ott éli ki magát” – kezdte a színésznő, majd kifejtette a személyes véleményét is.

Balázs Andi / Fotó: YouTube Fix tv

„Az, hogy a Tóth Andi, akit 150 ezer ember követ, reklámcélból kirakott valamit, azzal semmi baj nincs. De ismerjük az Andit, ő egy vadóc csajszi, fiatal, végtelenül kedves, édes csaj, aki rosszul kommunikálta ezt a dolgot. Gondolj bele, ha én elkövetek egy csomó hibát az életemben kezdő színésznőként, és van egy ugyanolyan csaj, mint én, én is szólnék neki jóindulatból. Nehogy azt hidd, hogy csak a Tóth Gabi kezdte el, hogy ezt nem kellene, hanem volt alatta 395 ezer komment, akik azt mondták, hogy ez mi?” – mondta Balázs Andi.