Tóth Gabi családjával elhatározta, hogy a sok munka után kikapcsolódnak a Balatonnál. A sztáranyuka blogbejegyzésében árulta el a félelmeit, aggodalmait a gyerekkel való nyaralással kapcsolatban.

„Alig várom már a közös családi nyaralásunkat, hogy feltöltsük egymást. Közben pedig már nyilván azon pörög az agyam, hogy milyen »veszélyek« leselkednek majd ott ránk” – írta az énekesnő Instagram-posztjában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor gyönyörű kislányukkal, Hannarózával mennek nyaralni a magyar tengerhez. Gabi számára egyáltalán nem ismeretlen a terep, mégis tart az esetleges balesetektől. Blogjában egy barátnője történetét is megosztotta.

Ott aztán tényleg elég egy pillanat figyelemvesztés, és baj lehet. Egy barátnőm egyszer állt a kisfia mellett, aki éppen mászott fel az elefánt alakú csúszda három lépcsőfokán, és egy centire a gyerekétől lehajolt, hogy vizet szívjon a fia vízipisztolyába. Mire felnézett, már nem volt a csúszdán a gyerek. A víz ugyan csak térdig ért azon a helyen, de teljesen fel volt kavarodva, így beláthatatlan volt. Szegény barátnőm éveknek tűnő másodpercekig kiabálta fejhangon a fia nevét, már teljes pánikban, amikor meglátta a gyerek fejbúbját a két méterrel távolabb lévő csúszdán. Addigra lepergett előtte az élete, és mi tagadás, elmondása szerint az emberek nem nagyon mozdították a fülük botját sem” – írta Tóth Gabi, aki még a darazsaktól is tart, ugyanis ő allergiás rájuk és könnyen lehet, hogy kislánya is az. A harmadik nagy félelme pedig a nap, még rajongói véleményét is kikérte, hogy mi a legjobb védekezés a káros hatások ellen.

„Ti kenitek a gyereket naptejjel, vagy UV-szűrős ruhát adtok rá? Vagy mindkettőt? A lányom tőlem örökölte a tejfehér bőrét és nagyon szeretném megóvni. A probléma az, hogy rengeteg dolgot lehet olvasni a krémekről pro és kontra, és én elvesztem a rengeteg információban. Tehát most is hálás lennék pár tanácsért” – fordult követőihez.