Felrobbantotta az internetet Tóth Andi legújabb fürdőruhás, nyaralós fotója, amelyen megtekinthetjük kisportolt kerek fenekét, amint egy vízi hintaágyra támaszkodva bemutatja a rendszeres testedzés eredményét. Az irigy és rossz indulatú kommentelők hada meg is jelent egyből a fénykép alatt Instagramon, és nem más mint Zámbó Krisztián vette védelmében a szépséget.

Sok ember nem tudja elfogadni, hogy az énekesnő nem szégyenlős, és szívesen mutatja meg bájait. Több negatív reakció érkezett a fényképhez, de még közöttük is egyetértés volt abban, hogy Tóth Andi kivételesen gyönyörű nő:

  • Bár annyira jól énekelnél, amilyen szép feneked van.
  • Egy szép és eredeti lány vagy, de nem zavar, hogy idegen pasik lógatják rá a nyelvüket, meg nyáladzanak rád?
  • Azt várom, hogy mikor szól be neki Tóth Gabi, hogy megint magamutogató „ennyi évesen”.

Rengetegen azonban védelmükbe vették az énekesnőt, köztük a megboldogult király Zámbó Jimmy fia, Krisztián is megjelent a kommentelők között.

Zámbó Krisztián úgy tűnik jó barátja az énekesnőnek (Fotó: Bors/Móricz István)

Hugi„ mit szól a családunk, hogy mutogatod magad? Viccelek tudod, nem hagyhattam ki” – írta hozzászólásában az énekes, akivel úgy tűnik, hogy jó viszonyban van Tóth Andi, és számára is feltűnt, hogy másoknak szálka a szemében, hogy büszke a testére az X-faktor korábbi győztese.