Mazsi az Instagram-oldalán számolt be a nem mindennapi akciójáról, amely szombat délután történt. Barátnőjével és három kutyusával sétáltak a kedvelt kirándulóhelyen, amikor három kutyusa közül kettő úgy gondolta, hogy jó ötlet beugrani a Duna vízébe.

Nyugodt, békés séta 3 francia bulldoggal a Római-parton… ne is álmodozzak. Aztán hamarosan babakocsi kíséretünk is lesz, az lesz ám az igazi kihívás. Ma persze háromból kettő teljesen elmerült a Dunában én meg táskát eldobva rohantam utánuk” – írta Instagram-oldalán Berki Krisztián felesége. Kifejtette, hogy tisztában van vele, hogy kutyái valószínűleg tudnak úszni, de jobb félni mint megijedni. Ezért azonnal utánuk sietett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Rá jár a rúd mostanában a Berki családra, úgyhogy nem igazán egy békés áldott állapot az elmúlt néhány hónap, például Krisztián tárgyalásokra jár a büntetőfékezése miatt, és első fokon két év letöltendő börtönbüntetésre ítélték, de 4 év felfüggesztettre enyhítették. Azonban fellebbezett az ítélet ellen, Mazsi pedig mindenben támogatja.

A boldog házaspár mindenben támogatja egymást Fotó: Bors