RETRO RÁDIÓ

Kiderült, ezért vált meg Takács Nikolas a sapkagyűjteményétől





Az énekesek szinte fél életüket a színpadon töltik, így van ezzel Takács Nikolas is, aki a közel 30 éves szakmai tapasztalatát igyekszik átadni a fiatal tehetségeknek is. 



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.09.
celeb élet

Takács Nikolas énektanárként is jelen van a zeneiparban. Az énekes fontosnak tartja, hogy átadja tanítványainak azt a tudást, amit ő már elsajátított.

„Úgy gondolom, hogy annál jobb, minél gyorsabban hozzájutnak a fiatalok a tudáshoz, amikhez én hozzájutottam az elmúlt közel harminc évben, mióta színpadon vagyok. Ha fel tudom nekik gyorsítani a tanulási folyamatot, hogy ők magukhoz képest egyre gyorsabban legyenek jobbak, akkor már megérte – árulta el lapunknak.

Takács Nikolas szívügyének tartja a fiatal énekestehetségek oktatását Fotó: Metropol/Máté Krisztián

Őszintén kell létezni a színpadon

Nikolas Leonard Cohen Hallelujah című számával mutatkozott be a nagyközönségnek. Az énekes ezt a dalt azóta már számtalanszor elénekelte, de még mindig talál benne újdonságokat.

„Mindig azt mondom, hogy őszintén kell csinálni azt a színpadon, amit csinál az ember, mert a szerepből nagyon gyorsan ki lehet zökkenni” – mondta Nikolas, aki hangsúlyozta, hogy a színpadon is legyen hű magához az ember, mert akkor tudja ugyanazt a dalt sokadjára is szívből elénekelni. „Nagyon szeretem az energiákat, amik kialakulnak a színpadon, ezt tudjuk átadni a közönségnek, amit aztán többszörösen kapunk vissza tőlük. Ez a közös játék nagyon szép része ennek a szakmának.”

Nikolas a Hallelujah című számmal lopta be magát rajongói szívébe Fotó: Csányi Kriszta/Bors

Idén producerként debütál

Idén igyekszem minél több dalt kihozni. Közreműködések is tervben vannak, illetve bemutatkozok, mint zenei producer, ami számomra nagyon izgalmas, mivel most először írtam másnak dalt, ráadásul az egyik

tanítványomnak – mondta az énekes.

Jótékony célokra áldozta sapkagyűjteményét

Takács Nikolasnak szinte már védjegyévé vált a fejfedő viselése. Nem volt olyan fellépés, ahol sapka vagy kalap nélkül jelent volna meg, most azonban mégis úgy döntött, elárverezi gyűjteménye nagy részét és a befolyt pénzt jótékony célokra fordítja.

A sapkáim és kalapjaim többsége aukciókra került. Licitáltak az emberek és a befolyt összeget el tudtam ajándékozni olyan helyre, ahol szükség van rá” – árulta el az énekes. „Minek legyen nekem a szekrényben vagy a fiókban ötven sapka, amikor ezek által tudunk segíteni máshol. Úgyhogy most négy van, majd lesz több, és akkor megint eljátsszuk ezt az aukciót.”

Takács Nikolas elárverezte fejfedőit, már csak négy maradt Fotó: Facebook

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi elásta a méltóságát

Házasság első látásra: Bogi elásta a méltóságát

Gyászolnak a rajongók: elhunyt a Harry Potter-mozi sztárja

Gyászolnak a rajongók: elhunyt a Harry Potter-mozi sztárja

Miló Viki világbajnokságra készül

Miló Viki világbajnokságra készül

Világsztár érdeklődik Lil G iránt

Világsztár érdeklődik Lil G iránt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás