Egymás produkcióit kamerázza az a glasgow-i testvérpár, akik már 860 millió forintot kerestek eddig „produkcióikkal.”

A 24 éves Daisy Drew-nak elfogyott a pénze. Azt tudta, hogy 29 éves testvére, Sean Austin már 2019-ben regisztrált a felnőtt előfizetői oldalra, így azt is tudta, hogy bátyjának mi a munkája. Úgy döntött tél végén, hogy nyomdokaiba lép, útjára indítja saját fizetős, korhatáros csatornáját. Testvére támogatta döntésében.

Az idő a gátlásoktól mentes testvérpárt igazolta. Hatalmas sikerük lett, és hamarosan már több mint 860 millió forintot kerestek az OnlyFans közönségének forgatott erotikus tartalmaikkal. És bár sokan elítélik őket emiatt, ők mégis vállalják közös karrierjüket. Egymást kamerázzák, de közös jelenetet soha nem vállalnak be.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sean Austin (@seanaustinxx) által megosztott bejegyzés

„Hasonló a rajongó táborunk és mindkettőnket követnek, és az emberek azt mondják, nem tudják, kit szeretnek jobban engem vagy Seant. Nagyon gyakori, hogy egyedi tartalomra vonatkozó kéréseket kapok. Az egyik ilyen az volt, hogy valaki kifejezetten arra kért, hogy több mint 300 ezer forintért cserébe forgassak egy explicit videót a bátyámmal” – mesélte a Daily Starnak Daisy, aki persze ezt nem vállalta.

A lány azt is elárulta, hogy egyáltalán nem zavarja, hogy bátyja kamerázza vetkőzés közben, mert testvére nem a lányok iránt érdeklődik, így nyugodtan mutogathatja előtte magát, és ráadásul úgy véli, elég régóta van már a szakmában ahhoz, hogy semmi se számítson neki kínosnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Daisy-Drew (@daisyy.drew) által megosztott bejegyzés

Mára már szüleik is tudják, milyen karriert futottak be a pornópiacon gyermekeik, és támogatják őket vállalkozásukban, amellyel már eddig több mint 800 millió forintot lapátoltak össze, amiből Londonba költöztek és luxuslakásban élnek. Kifizették szüleik csaknem 13 millió forintos jelzálogkölcsönét, és a testvérek hamarosan Los Angelesbe mennek szüleikkel egy közös családi nyaralásra.

„Jó dolog az egész családnak a pénznél fontosabbat adni, a közös időt. Hamarosan szüleinkkel Los Angelesbe megyünk, amit én és a bátyám fizetünk közösen. Lesz egy hatalmas AirBnB-nk privát medencével, és ez lesz az első családi nyaralásunk körülbelül 10 év után. Soha nem engedhettük meg magunknak” – mesélte a lapnak a fiatal lány.