Szulák Andrea túl esett az első adag oltásán, amiről részletesebben mesélt a Ripostnak.

Szulák Andrea nem válogatott a vakcinák között (Fotó: ATV)

A színésznő szerint nagyon elkeserítő és nyomasztó a jelenlegi helyzet. Sokkal közelebbinek érzi a vírust, mint korábban, hiszen a tavaly ilyenkor alig ismert olyan embert, aki elkapta volna, de mára már nagyon sokan megbetegedtek a környezetében is, és sajnos voltak, akik bele is haltak a fertőzésbe.

Az énekesnő vallja: most egy utolsó lendülettel még ki kell tartani és elmenni oltatni, így nyárra újra elérhető a jól ismert szabadság. Ő már picit azért nyugodtabb, hiszen szerencsére túl esett az első dózis vakcináján, de ettől függetlenül, amíg nem kapja meg a második adagot, a biztonság kedvéért csak vásárolni indul majd el otthonról. Igyekszik nem kísérteni a sorsot.

Szulák Andrea elmesélte azt is, hogy ő örült a lehetőségnek és nem válogatott a vakcinák között, ráadásul neki semmi problémája nem volt az oltással sem. Szputnyikot kapott.

„Az orosz vakcinát adták be, nem válogattam, bármi megfelel, ami megvéd és visszaadja a szabadságunkat. Nem tapasztaltam mellékhatásokat. A legfontosabb, hogy mihamarabb megkapjam a másodikat is és újra elinduljon az élet!” – mesélte el Szulák Andrea, aki nagyon bizakodva tekint arra, hogy nyáron újra dolgozhat majd.

Az énekesnő bár nyomasztónak érzi a helyzetet, ez mit sem látszik rajta, ahogy korábban a Metropol is beszámolt róla, hogy milyen bomba formában van.